Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Tüm üyelere toplu mail atma sorunu ?

LooserJack

Yeni Üye
arkadaşlar tüm üyelere toplu maili nasıl atıcaz ? çok önmli bi konu bu , e-mail uyarıcı modülüylemi oluyor. o zaten çalışmıyor benim 1.4 te. yönetim panelinde de tüm siparşlerin bi çıktısını liste halinde alıp kaydedemiyorum , prestanın büyük bi eksikliği ma mutlaka vardır bunun çözümü diye düşünüyorum , bunlar için yorumu olan lütfen yazsın.

araçlarda bu tarz bir uygulama olacaktı inceleyip bilgi veririm

E-Bülten

modülü ile mail adreslerini kopyalayabilyorsunuz Excell olarak alabilyorsunuz. onu alıp hotmail ve gmail den kullanabiliyorsunuz 1.2 sürümlerde kendi içinde toplu mail vardı kaldırılmış

evet admin e-bülten modülüyle denedim ama cvs yi dışarı aktarırken yeni bi sayfada karışık kodlarla verdi , böylemi oluyor yani? exell formatıyla açabileceğim gibi bi yükleme vermediEkli dosyayı görüntüle 4

Son düzenleme:
evet bende kullandım turkce karakterleri karısık veriyor cok kısıtlı bilgileri veriyor bu konuda eksik presta bunda yapılabilcek birsey yoktur heralde

Bence en önemli konulardan birisi bu.. Yani müşterilere toplu güncellemeleri yeni ürünleri toplu bültenleri haberleri nasıl yollucaz tektek mi? Saçmalık.

Üst Alt