Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Türkçe presta yüklerken sorun yaşıyorum

sukrusoydan

Yeni Üye
Arkadaşlar herhangibir türkçe kurulumu yapıyorum taki sistem ayarlarına kadar.herşeyi dogru yaptıgıma eminim.sistem ayarlarından sonraki bölüm olan mağaza konfigrasyonuna gidemiyorum.instal dosyasını silin diyor fakat silincede siteye adminden giremiyorum malum mağaza konfigrasyonu yapılmadığından dolayı.yardım bekliyorum...

Cvp: Türkçe presta yüklerken sorun yaşıyorum

Kurulumda.hata.mesaji.vermiyormu.peki?

Cvp:Türkçe presta yüklerken sorun yaşıyorum

hayır hata vermiyor sadece chmod ayarlarını yapmamı istiyor

Tamam.o.zaman.listedeki.klasorler.ve.altklasorlere.777izinlerini.vdrin

İzinlerin hepsini veriyorum fakat daha ileri gitmiyor.instal sil diyor direk sanki kurulum yapmış gibi

O.zmn.config.dosyasini.tekrar.at.eski.db.bilpgilerin.duruyor.ğibi.gozukuyor

yeniden yüklüyorum bakalım ne diyecek

Db lerde sorun vardı galiba sildim tekrar yeni tane açtım kurdum.şimdi kurulumu tamamladım.yardım için teşekkür ederim :)

Ben tsk ederim

Aynı sorun bendede vardı bazı hosting lerle uyumsuzluk oluyor. 1.2 ve 1.3 kurlumu yapamıyorum mesela. sadece 1.1 yapabilioyorum. Sadece ingilizceleri kabul ediyor türkçelerde sorun oluyor.

Presta shop için ucuz ve sorunsuz hosting için Altaki imza bölümünden iletişime geçebilirsiniz....

aynı sorun ile bende karşılaştım herşey doğru bir şekilde olduğu halde 3. bölümden, 4. bölüme geçiş olmuyor. db değiştirdim farklı isimler denedim 1,2,5 hem türkçe hem ingilice kurmayı denedim. config dosyalarını yeniden yükledim malefes 3 den 4 de geçemiyorum. yardım etmenizi bekliyorum.

sql dosyalarını yükleyip kullanıcı adı ve şifrenizide girdikten sonra kurulum devam etmiyorsa mağaza bilgilerinizi manuel olarak girin derim. Yani veritabanına aktarım başarıyla sonuçlandıktan sonra siteniz çalışıyorsa sorun yok. Mağaza bilgilerinizi admin panelden manuel olarak girebilirsiniz. Sadece öneri tabii :)

hosting değişiminden sonra problem kalmadı. iki windows server hostingde denedim birinde çalışıp diğerinde çalışmaması garip geliyor muhakkak bir özelliklerinin açılıp kapanması gerekiyor galiba. aslında bu downloadların altına yazssalar şu sistemde şu özellikler varsa sistem çalışır diye.

Apache sunucularda bazen sunucu koasör veya dosyayı sahiplenerek CHMOD değişikliğine izin vermiyor. Bu durum bazen geçici bazen kalıcı olabiliyor. Sanki CHMOD ayarları değişmiş sanıyoruz. Aslında tekrar baktığımızda CHMOD ayarlarının değişmediğini görüyoruz.Bu hususuda gözardı etmeyiniz.
Kolay Gelsin

Üst Alt