Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Turuncu Tema ürünleri

pramitincizgisii

Yeni Üye
dosyalar bölümündeki Turuncu Tema da ürünler tek şekilde ve büyük olarak gösterilmekte. onun ikitane yan yana ve çok büyük olmayacak şekilde yarlamak istiyorum. yardım edermisiniz?

Cvp:Turuncu Tema ürünleri

yaw arkadaşlar. bu sitenin bir admini, Mod. u falan yokmu cevap versin ya!

Resim ile sorununuzun bi özetini tekrar burdan paylaşabilirmisiniz?

işte usta. burdaki ürün mesela anasayfada kocaman ve tek. ben bunu 2 şer yada 3 er tane yapmak istiyorum. yani ordajki ürünün şekliyle ve ebatıyla oynamak istiyorum. bunu nasıl ve hangi prog.la başarabilirm.

tema dizininizin altındaki geçerli temanızın klasörünü açın içindeki product.tpl dosyasını açın : 92. satırdaki

Kod:
		<div id="views_block" {if count($images) < 2}class="hidden"{/if}>

2 değerini artırarak bir deneme yapabilirmisiniz? sonucu burdan paylaşırsınız.

hiç alakası yok arkadaşım. ben sana onu mu tarif ettim. temada ürünler yan yana 2 tane olur mesela demi. ben onmu 3 yapmak istiyorum yada küçüktmek genişletmek istiyorum.

yaw 6 gün olmuş bir cvp yazmamıssın, çözümü sendemi bişmiyorsun a.q

pramitincizgisii yazan:
yaw 6 gün olmuş bir cvp yazmamıssın, çözümü sendemi bişmiyorsun a.q

Yönetici wMaster arkadaşım.. Öncelikle saygını yitirip seviyesizleşme. Prestashop henüz yeni yazılmış olan bir sistem zamana ihtiyacı var. Bence kısa zamanda bile olsa harika ötesi iş çıkarılmış. Eğer hızlı cvp istiyorsan sorunum hemen çözülsün istiyorsan sana tavsiyem hemen al yada projeshop gibi yerlerden 1000$-5000$ arasında bir bedel ödeyip ücretli sisteme geçmek. Ayrıca 5000$ a alacağın sistem presta kadarda detaylı olması imkansız haberin olsun. Yöneticilerede laf söyleyeceğine kendin araştır kendin yap neden buraya soruyorsunki?

wMaster dostum senide tebrik ederim. Tek başına birşeyler yapmaya çalışıyorsun. Allah yardımcın olsun

Asıl sen sağol ya, senin gibi düşünen de olmasa halim nasıl olurdu bilemicem. Tek başıma şurda 2 sürümü türkçeleştirdim. Orjinal sitedeki arşivi toparlayıp kendi dosya arşivimde tek düze daha rahat bulunur hale getirdim. demo site kurdum, insanlara Online Destek verip, birebir ilgilenip bunları duymak inanın kaldırılabilecek bişi değil. hem bunları yapıp hem bu tip işte 6 gün olmuşta cevap gelmemiş, çözümü sendemi bilmiyosun gibi sözler sölenmiş.

İnş. en kısa zamanda bir moderatör olmak isteyen bi kaç kişi gelirde daha fazla cevaplandırmaya zaman ayrılır. Tekrar çok sağol "KeRaTa" senin gibiler olmasa nasıl olurdu bilmem. tekrar çok sağol.

Üst Alt