Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ücretliyse modül lisanssız presta

mahocalife

Yeni Üye
Prestayı lisansızyla bize kullandırıyosanız bende prestadan paralı modül veya tema aldığımda PrestashopTM yi kaldırabilirim o zaman.

Lisansını tanıtan Modülüdünüde temasınıda ücretsiz verir.

Saygılar ve Başarılar.

Cvp:Ücretliyse modül lisanssız presta

Hocam ne kadar takıldınız bu konuya..

Biz bu siteyi ne için kullanıyoruz? ticaret yapmak için..Adamlarda bunu üzerinden ticaret yapıyor..

Ayrıca bir söz vardır "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diye..Ben bilsemki bu modulü satın alınca herşey düzelecek, bana sanal pos verecekler hemen alırım..Ama yok işte..Bankalar büyük firma olmana bakıyor..Bide görüyorki ücretsiz script kullanıyorsun akşam olmadan reddediyorlar..

Bir tane örnek var sadece eczanede.com diye..Oda nasıl almış Allah bilir..Belkide bankada tanıdığı vardır..

Örnekler artarsa hiç gözünün yaşına bakmam paranın alırım hemen..

Belki iki tane kod yazılıyor, belki o kadar parayı haketmiyorlar ama bu dünyanın diğer tarafıda var..Düşünen anlar..

Saygılarımla..

arkadaşlar ben de presta kullanıyorum şuan 2 bankadan sanal pos aldım. finans ve vakıfbank dan finans ı aktif olark kullanıyorum. Bankalardan sanal pos almak çok zor hele ki ticari geçmişisiniz yoksa imkansıza yakın bir durum söz konusu. Ticari geçmişisiniz varsa biraz sabırlı olmanız gerekiyor ve banka ile irtibatı sürekli sağlamalısınız sürekli sanal pos un akibeti hakkında bilgi istemelesiniz. çünkü aracı banka şubesinin pasif olması sizin sanal pos almanızı etkiliyor benim izlenimlerim bunlar.

ne alakası var bankalar ücretsiz script kullanana pos vermiyor diye oscommerce paralımı internette gırla kullanan var sanal posları nasıl almışlar onlar...

Üst Alt