Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Üreticilerin Logoları

deli_yusuf

Yeni Üye
Arkadaşlar ben bu üreticileri eklerken bir bir onlara logo ekledim ama bu logoları hiçbiryerde göstermiyo. Bunu nasıl aktif yapabiliriz ?

Cvp:Üreticilerin Logoları

vala aynı sorun bendede war normalde modulesten üreticileri ekleyebiliosun anasayfaya ama eklediğim halde bendede göstermio

yokmu arkadaşlar bu sonun çözümü

bunundamı çözümü yo arkadaşlar ya bi yardımcı olun

Ya harbiden... bu prestanın .com formuna bakdımda... okadar çok paylaşımlar varki. hiçbi istek problem yanıtsız kalmamış... Sanırım bizim Türk insanı bilgi paylaşımı konusunda ÇOOKKK geri kalmış :( utanç verici...

Neyse yapacak bişey yok az buçuk ingilizcemiz ve fransızcamızla o forumlardan bişeyler öğrenmeye çalışıcaz artık. Eğer cevabını bulursam burda baylaşırım arkadaşlar merak etmeyin..

aslında biraz haklısınız ama son zamanlarda diğer zamanlara nazaran bir kaç kişi gerçekten özverili çalışarak katkıda bulunmaya çalışıyor. bir kişi vardı ilk postu yardım etmek için yazmış. bazıları gerçekten özverili çalışıyor. ama olacak olmayacak bişi yok. bu forum çok iyi büyüyecek ve herkese faydası dokunmuş bir mekan haline gelecektir. Kullanıcılardan isteğim sorsunlar, bu forumda hareketin hareketi getireceğine inanıyorum. şimdi 5 soru soruluyor 5 te 4 ünü cevaplıyorum. ama 15 - 20 kişi sorarsa 3 - 4 kişide bildiklerine cevap verir ve bölelikle insanlar daha çok etkileşime girerek bişeyler yapma isteği sarar.

Çok teşekkürler.

Üst Alt