Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürün Aktarımı Hk.

Darky

Yeni Üye
Merhaba mssql üzerinde çalışan bir programdan prestaya ürünleri nasıl aktarabiliriz? yaklaşık 8 bin kalem ürün kullanacağım o yüzden tek tek girmek biraz kasacak.

fkir ve yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

Cvp:Ürün Aktarımı Hk.

Merhaba,

Veritabanınızdan Excele aktarabilirseniz, admin panel CSV import bölümünden ürünlerinizi aktarabilirisniz.

iyi günler

peki bu okunacak csv dosyasnı nereden ayıracağız? ürün adı, fiyat, ürün resmi bu sıralamayı nereden ayarlayabilirim?

Merhabalar,

ekteki dosya içerisindeki örnek excell dosyalarını inceler ve sonrassında CSV olarak dışarı kaydettikten sonra, site admin panelinden csv import edebilrisiniz [file name=CSV_____mport.rar size=3381]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/CSV_____mport.rar[/file]

Peki bütün ürünler yüklendikten sonra 50 adet ürünün fiyatı değişti diyelim. bunları nasıl güncelleyebiliriz? yine csv dosyalarından güncellemenin bir imkanı var mı?

Selamlar,kardeş sen bir çözüm bulabildin mi nasıl yapabileceğimize dair?
Benim ürünüm 50 bin kalem..Nasıl yapacağımı bilmiyorum,çok da arıyorum ama..Çözüm bulduysan,sana zahmet paylaşır mısın ?
Teşekkür ediyorum..iyi çalışmalar.

Çözdüm. Tamamen profosyonel yardım almaya karar verdim. Ücretli bir sisteme geçtim. Sorumlulukları çok ağır ben tamamen bütün sorumluluğu üzerime alarak müşterilerin kredi kartıyla alışveriş yapmasına olanak tanıyamadım. Bunun yanında bu sistemin zaten yok kredi kartlı satış bölümü için ek bi para ödemen gerekiyor aktarım istersen ek bi para ödemek gerekiyor vs vs bedava değil yani sadece kurulumu bedava. uğraşmaya gerek yok sıkı bir sözleşmeyle birazda para harcamak en doğrusu diye düşünüyorum.

Sizlere kolay gelsin.

Ben bunu bu şekilde de yapacağım sanırsam,yapınca paylaşacağım da..Kategorileri oluşturmaya başladım da tam anlamıyla oturtamadım,bugün yada yarın neticelendirir yazarım.
Teşekkürler.

Bahadır.

kolay gelsin o zaman. bana o kadar cazip gelmedi.

Üst Alt