Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürün Bilgi Kartı Sorunu

tim07z

Yeni Üye
Arkadaşlar bi problemim daha war hatta bunu problem olaraktan deilde bi istek olaraktan sölim

örn: herhangi bi ürün için tek tek özellik belirttik ve bu özellikleri ürünün detay olarak izlediğimiz zaman hemen altında bilgi kartı adı altında geçmekte ama burası baya bi karışık yane ;

anakart: xxxxx
işlemci: xxxxx
ekran kartı: xxxx
bellek: xxxxx

bu şekilde gösteri bi alfabetik sıra yok ve hızalı deil istediğim şekilde bunu nasıl yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

Cvp:Ürün Bilgi Kartı Sorunu

arkadaşlar yokmu bu sorunuma yardımcı olabilecek biri

tam olarak anlayamadım biraz daha konuyu açarmısınız, kategorileri sitediğiniz şekildemi sıralamk istiyosunuz? yok sa başak bişeymi var?

şimdi şöle resimli olarak ele alim konuyu

ben bu şekilde olmasını istiyorum hizalı alfabetik sıraya göre dizilmiş ve arkaplanları renkli

bende bi ürüne ait özellikleri sıraladığım zaman bu şekilde gözüküo ben yukardaki resimde olduğu gibi olmasını istiyoırum

ya arkadaşlar bu soruna bi çözüm yokmu kimse yardım etmicekmi?

gerekli modifikasyon burdan size en yakın zamanda bildirilecektir.

Merhabalar,

Temanızın içindeki img klasörüne zipteki resmi attıktan sonra, Temanız/CSS/Global.css dosyasını açıp alttaki kodları ekleyin.

Kod:
ul#idTab2 {
  background:url(../img/featurebg.jpg) repeat;
}
[file name=Gri_Beyaz.zip size=5870]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/Gri_Beyaz.zip[/file]

arkadaşım eline koluna sağlık tam istediğim gibi olmuş ama temanın css inde vermiş olduğun kodu tam olarak hangi satır aralıklarına eklemem gerekio

hocam şimdi vermiş olduğun kodu da css içine koydum dedğin gibi aynen yaptım ama ufak bi problem oldu resimde sunuyorum.

bu şekilde gösterio vede resimde görmüş olduğun gibi bilgi kartı ile daha fazla bilgiyi aynı yerde gösterio. bide "bilgi kartına" veya "daha fazla bilgiye" tıkladığımız zaman anasayfaya gönderio.

bunlar için bi çözüm bulabilirmiyiz acaba yardımlarım için çok teşekkür ederim.

Üst Alt