Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürün gösterimi global.css

yawuzcab

Yeni Üye
[attachment=594]css.zip[/attachment]
Ne yaptıysam yapayım ürünleri yan yana 4 lü göstermeyi beceremedim :'(
İsteğim ürünler yan yana gözüksün ve çok yer kaplamasın uzun uzun duruyorlar düzenlemeye kaltığımda düzenlediğimde küçülmüş olduklarında bu seferde tanıtım fotoları sağa kayık duruyor tam anlamı ile yapamadım :'( gönderdiğim dosyalar theme001 McDaim hocam bu temayı siz vermiştiniz belki düzenlemeniz vardır yardımcı olursanız çok sevinicem.
Şimdiden teşekkürler :)

İstediğim görüntü bunun gibi :'( ama yapamıyorum :'(
[attachment=595]istedigimsey.jpg[/attachment]

Cvp: Ürün gösterimi global.css

css içinde center_block product li gibi bir satır olacaktır burdaki width değeri genişlik varsa height de tükseklik olacaktır istediğin gibi düzenleyip deneyebilirsin

teşekkür ederim bir deneyim :)

ul#product_list li p.product_desc { font-size: 0.95em }
ul#product_list li div.center_block {
float: left;
width: 74%
}

Burayı söylüyorsunuz sanırım değiştirdim fakat hiç bir değişme gerçekleşmedi :'(

Merhabalar ben fırsat sitesi yazmak istiyorum bunu prestashop da nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Uygun template varmıdır bu konuda...

Hazır temalarda wamp serverda pc im de denediğimde ürünler küçük gözüküyor gerçek siteme atıyorum ürünler isimleri ve açıklamaları ile uzun uzun gözüküyor :'(

Yawuzcab:
Site adresini gönderebilirsen inceler yapman gereken düzenlemeyi iletebilirim

agokhanu:
PrestaShop ile fırsat sistemi yapmak pek mantıklı olmaz hazır fırsat sistemleri var..

www.markabak.com

Teşekkür ederim :)

Explorer da da açıltığı zaman ürün incelemesinde ürün fotoğrafının yanında detayların gözükmesi gerekirken aşağıya kayıyor :'( Bunu çözebilirmiyiz :)

sitende herhangi bir sorun gözükmüyor..

Chrome İle normal istediğim bu

[attachment=597]chrome.JPG[/attachment]

Ama Explorer la detay kısmı aşağıya kayık duruyor :(

[attachment=598]explorer.JPG[/attachment]

Birde ana sayfaya bakar mısınız? Özel ürünler uzun uzun gözüküyor başlığından resmine kadarki alanı kaldıramıyorum...

Ürün incelemesinde yukarıda verdiğim resimdeki hatayı çözdüm :) explorer da aşağıya kayan detay ve fiyat bilgisini
temanız/css/global.css yi açıyoruz ve şu aşağıdaki kodu düzenliyoruz :D

Kod:
/* product.tpl */
#primary_block #pb-right-column {
	width: 310px;
	float: left
}

Buradaki 310 u sadece 309 yaptım ve sorun çözüldü :)

En güzeli deneme-yanilma yöntemidir. Bu yöntem ile insan bircok seyi ögrenebilir, ufkunu genisletebilir

Bu konuda wamp server çok işe yarıyor arkadaşlar sitenize modül yüklemeden önce pc nizde deneyerek atın hep :) hatasız :) pürüzsüz :p sonra benim gibi afallarsınız :p

Tasarım yapıcaklar için Firefox'un firebug eklentisi çok iyidir tavsiye ederim

Ürün incelemesinde daha fazla bilginin üstüne 550*100 ebatlarında bir reklam düşünüyorum orayı nereden değiştirebilirim kodu nereye koyabilirim acaba? Tam orjinel boyutu göster yazısının altına daha fazla bilgiler bölümünün üstüne :)

İstediğim yeri buldum temanız product.tpl presta shop teması için 291. satıra istediğiniz kodu yazdığınızda o alanı değerlendirebilirsiniz.

Üst Alt