Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürün hakkında soru göndermek için ufak bir modül.

cemoff

Yeni Üye
Müşterinin mağazada o an baktığı ürün hakkında soru gönderebilmesini sağlayan küçük bir modül.Ürün sayfasında "paylaş","yazdır" seçeneklerinin arasına "soru sor" seçeneği olarak eklenerek müşterinin kullanmasına imkan sağlıyor.
Modülü olduğu gibi sunucunuzda "modules" klasörünün içine atın.Daha sonra admin panelinizde "modüller" sekmesinde "products" bölümünde gözükecek.Buradan yükle komutunu verin.Her ürün için kendi sayfasında çalışmaya başlayacaktır.

Kolay gelsin.

Admin Sayfası
eg1-20101026.png

Ürün Sayfası
Ekran_Grnts_1-20101026.png

Mesaj Sayfası
Ekran_Grnts_2-20101026.png

[file name=productquestion.zip size=6422]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/productquestion.zip[/file]

Cvp: Ürün hakkında soru göndermek için ufak bir modül.

Paylaşım için teşekkürler Senin ve diğer arkadaşların bu yönde paylaşımların devamını diliyorum

üstad tam da bu sendeki paylaş modülünü arıyorum yardımcı olurmusun?

Soru gönder modulü ektedir. Türkçeleştirmak için admin panel tercümelerden modul tercüme sekmesinden türkçeye çevirebilirsiniz. Türkçe dil dosyası tc.php'dir. Türkçe dil kodu tr.php olan arkadaşler tc.php dosyasının adını tr olarak değiştirmesi gerekmektedir.
Kolay gelsin

1.4 versiyonda çalışmadı. Bos sayfa çıkıyor.

productquestion.php dosyasının ilk satırındaki
Kod:
 "<?php"
satırından sonra
Kod:
  		error_reporting(E_ALL);
		ini_set('display_errors','On');

kodlarını ekleyip ekrana gelen hata kodlarını bildirebilirmisiniz?

bu modülde spam ı engellemek için ne yapmamız gerekiyor

modlün TPL dosyasına bir captcha javascript eklentisi yapmanız yeterli olur.. Yada PHP ile 4 + 2 kaç eder gibi bir denklemde yapılabilir. php ve tpl dosyasını burdan gönderin düzenleyip iletelim

Telefon numarası ve3ya başka bir alan eklemek için

productquestion-fromş php de

Kod:
					'{message}'		 => $_POST['message']

satırını

Kod:
					'{message}'		 => $_POST['message'],
'{TPLDEKULLANACAGIMALAN}' => $_POST['MAILDOSYASINDAKINAME']

yaparak form dosyasında yeni bir input açınh ve name alanını MAILDOSYASINDAKINAME bunun ile aynı yapın yeterli olacaktır tabi sonra mail şablonuna {TPLDEKULLANACAGIMALAN} ekleyeceksiniz

Bu modül vardı kaldırdım ben. 1.4 de çalışmadı çünkü boş sayfa çıkıyor ?

Çok tşkler değerli admin kardeşim. aklına ve emeğine sağlık. belki bir vatandaşımızın daha işine yarayabilir telefon numarası eklenmiş hali ile. biraz cebelleştim ama sonunda hallettim sayende. hakkını helal et. dosyayı şuradan tel no isteyen hali eklenmiş şekilde indirebilirsiniz : http://www.komikdavetiye.com/pq.rar , tekrar tekrar çok tşkler. emeğin ve sorumu cevapladığın için sağolasın. hayırlı akşamlar dilerim. (Değerli admin kardeşim sisteme dosyayı upload etme butonu bulamadığım için kendi ftp im üzerinden paylaştım. site reklamı olsun diye yazmadım. yanlış anlaşılmasın lütfen. çok çok tşkler tekrar.)

(Not: Ek olarak yüklediğim productquestion modülü 1.1 sürümü için) son sürümlerde değişkenleri admin arkadaşımızın da belirttiği gibi '$abc' tırnak içine alarak düzeltmeleri yapıp üst sürümlerde de çalışır hale getirilebilir. yada daha kısa yoldan bir çözüme (halihazırda bir sisteme konmak isteyenler için bişi daha önerebilirim) bir ara bir sitede 1.4.4 sürümü için ingilizce halini görmüştüm. o zaman başka bir web sitem için indirmiştim ama şu anda bilgisayarımda bulamıyorum. siz de araştırırsanız mutlaka bulunacaktır.)

Son düzenleme:
Dosyayı Ekledim Detaylı Düzenleme Panelinde Dosya vb ekleyebilirsiniz. Kısayol olarak mini cevaplama Panelinde ALT + X yapabilirsiniz

Üst Alt