Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürün kategori listesinde adet seçimi yaptırmak ?

kasus

Yeni Üye
Ürün kategori listesinde sepete ekle butonunun üstüne ürünün detay bölümündeki gibi adet seçimini nasıl yaptıracağımız konusunda fikri olan var mı?

Cvp: Ürün kategori listesinde adet seçimi yaptırmak ?

Sepette ürünün sayısı zaten gösteriyor. Tam olarak istediğiniz nedir?

Evet sepette ürün adetini istedğimiz gibi artırıp seçebiliyorum.
benim istediğim kategoriye tıkladığımızda, kategorideki ürünlerin lsitesinde ürün ile ilgili miktar giriş yapmak.
Kategorideki ürünlerin listesinde "sepete ekle" ve "göster" adında iki adet buton mevcut. Sepete ekle dediğimizde miktar otomatik olrak "1" değerini almaktadır.
Bu bölüme miktar girişinin yapılabileceği bir alan eklemek istiyorum

ilginiz için teşekkür ederim.

Merhaba, Ben denemedim ama biraz php bilgin varsa o sepette gösterilen ürün adedi seçme kodlarına bir bak bu kodları kopyalayıp kategori sepete ekle - göster alanlarının yanına eklersen olabilir!

Yada ingilizce prestashop forumunda bir arat orada aynı konuyu bulabilirsin.

Sanırım aradığın şeyi buldum bu sayfaya bi gözat.
http://www.prestashop.com/forums/viewthread/79758/
bu sayfada ürün adedinin yanısıra özelliklerini de kategori sayfasından detaylara tıklamadan seçebiliyorsun.

Ama bunun kodlarını paylaşmamışlar galiba satıyorlar.

İlginiz için teşkkür ederim.. Benim istedğimi tam orlak yapıyor. Hatta daha fazlasıda var.
Fakat ücretli bir modül
ücretide 75 USD

prestashop ingilizce forumlarından alıntıdır.

ürün kategorli listeisnde miktar girişi için aşağıdaki işlemleri uygulayın.

Uygulamadan önce mutlaka yedek alınız

kullanmış olduğunuz templatin product-list.tpl dosyasındaki aşağıdaki kodları

[code type=php] {if ($product.allow_oosp OR $product.quantity > 0) && $product.customizable != 2} <a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$base_dir}cart.php?add&id;_product={$product.id_product|intval}&token;={$static_token}&phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836">{l s='Add to cart'}</a>{else} [/code]

bu kodları ile değiştirin

[code type=php]
{if ($product.allow_oosp OR $product.quantity > 0) && $product.customizable != 2} <label>{l s='Quantity :'}</label> <input type="text" name="ajax_qty_to_add_to_cart[{$product.id_product|intval}]" id="quantity_wanted_{$product.id_product|intval}" class="text" value="{if isset($quantityBackup)}{$quantityBackup|intval}{else}1{/if}" size="2" maxlength="3" /> <a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$base_dir}cart.php?add&id;_product={$product.id_product|intval}&token;={$static_token}&phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836">{l s='Add to cart'}</a>{else}

[/code]

blockcart modülündeki ajax-cart.js dosyaısındaki kodları

ajaxCart.add(idProduct, null, false, this);

bulun ve aşağıdaki kodlar ile değiştirin

ajaxCart.add(idProduct, null, false, this, $(?#quantity_wanted_?+idProduct).val());

hepsi bu kadar.

Üst Alt