Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürün Resimleri

metalmilitian

Yeni Üye
Merhaba,

ürünlerin içersine girdiğimde altta açılan küçük resimlere tıkladığımda farklı bir penceyerede açılmıyor.Daha iyi anlatmak gerekirse küçük resimlerde link var ve büyük resimleri yine aynı sayfa üzerine açıyor.
s.JPG
bunu nasıl düzeltebilriliz. teşekkürler.

Cvp:Ürün Resimleri

ve bunun dışında alttaki küçük resimlerin üzerinden geçerken yukardaki büyük ürün resimleri kayboluyor. küçük resimler yukarı kayıyor. Büyük resmin olduğu alanda tablo olmadığı için böyle olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu nasıl düzeltiriz.

Bu iki sorunuma yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..

ayarlar resimler kısmından tırnak resimlerini tekrar oluştur diyerek resimlerin kaybolması sorununu çözebilirsin. Küçük resimlerin aynı pencerede açılma sorununa gelince nitelik ekleme kısmında farklı pencerede aç seçeneğ mevcut değil bu konuda prestashop yetkilileri bile daha çözüm bulabilmiş değiller ayrıca nitelik eklemelerinde ürünün izlenmesi kısmındaki fiyat artışıda buna dahildir. Yöneticiler olarak hepbirlikte yerli yabancı forumlarda konunun takipçisiyiz.

http://www.prestashop.com/demo/2-baladeur-mp3.html buraya bakarsanız eğer alttaki küçük resimlere tıkladığınızda resim farklı pencerede açılıyor.Ayrıca resimeri gezerken kaymada mevcut değil. Benim anlatmak sitediğim buydu. Tırnak resimlerinide yeniledim sorun hala devam ediyor. teşekkürler.

nitelik kısmından yeni nitelik ve grup ekledinizmi. eğer eklediyseniz katalog ürün kombinasyonalrında bunu seçmeniz gerekmetedir. eklediğiniz her niteliğe bir resim atadıgınızda ürün izlemesinde resimler alt trafta görünecektir resimlere tıklandıgında ürün yeni pencerede değil javascript ekranda büyük boyutu açılmaktadır bu yüzde eklediğiniz fotolar eğer elle yada ftp upload ile yapılmadızya ürünler java açılacaktır.

evet nitelik ekledim ve gerekli resim kombinasyonunuda yaptım. Ancak allta açılan küçük resimler büyük resmin olması gereken yere kaymakta. Yani küçük resimlerin üzerinden geçerken yukarda duran büyük resim kayboluyor ve alttaki küçük resimler büyük resmin yerine kayıyor. Teşekkürler..

Kullandığın tema ve db yi gönderme şansın var mı?
Bire bir müdahale ve görme şansı olmayınca sorun tam anlaşılamıyor.

merhaba orjinal tema üzerine turuncu temanın css ini ekledim.

Gönderme şansın varsa bakabilirim 1 saat içinde. Yoksa inan aklıma bir çözüm önerisi gelmiyor. Prestayı yüklediğin dizin içindeki img dosyası da dahil.

Üst Alt