Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürün stokda değilse, indirilebilir ürünler için

hukmu

Yeni Üye
mevcut olan ürünleri siparis ver butonuna bastıgım zaman
Ürün stokda değilse, indirilebilir ürünler için "deny order" girilmeli

versiyon 1.2.4.0

yeni ürün eklemede sipariş ver tıkladıgımda ürünü kayıt edemiyorum fakat mevcut ürünler icin siparis ver butonu aktif. bunu nasıl giderebilirim simdiden tesekkürler.

Cvp: Ürün stokda değilse, indirilebilir ürünler için

MErhabalar,

tam olarak sorunu anlayamadım yeni ürünmü ekleyemiyorsunuz var olan ürüne stok mu ekleyemiyorsunuz

ürün ekleyebiliyorum siparis ver dedigim zaman bu yukardaki hatayı veriyo diger türlü sitede bi problem yok ürünü normal ekliyo kargo işlemini gecirmek icin indirilebilir işaretliyorum deneme yapmak icin banka hesap icin siparis ver tıklanıp verilmesi lazım paypalda sorunsuz ama ürünü banka hizmeti verdiremedim yeni olusturulamıyor diger sitenin icindeki hazır olanlarda sorun yok ürünü degistirip siparis verdirtebiliyorum yani hep bi siparisi kopyalayarak yapıyorum bunun icin ne yapmam lazım

siparis.png

burda 2. secenek kapalı sanırım sorun bu allow yapamıyorum yaptım bisekilde sorun cıkarıyo siparis ver secenegi

2. seçeneği seçtiğinizde nasıl bir hata aldınız

merhaba, yardımlarınıza ihtiyacım var stok eklemem gereken yere herhangi bir müdahale de bulunamıyorum..

aşağıdaki resimde gostermeye çalıştım.. yardımcı olursanız sevinirim..

- YONETİM / tabs / adminProducts.php dosyasını yeniden yükleyin
- Farklı tarayıcıda aynı işlemi deneyip bilgi veriniz

Teşekkürler ilginiz için.. farklı bir browser da denedim (Mozlla) ama olmadı.. aynı şekilde her hangi bir ekleme yada değiştirme de bulunamıyorım.. bir de diğer dediğiniz gibi dosyayı yeniden yükleyeyim.. burada garip olan bazı ürünlerde yapıyor olması..

ÜSTADIM, yine dediğinizi de yaptım yeniden yükledim ancak herhangi bir şekilde ekleme yapamıyorum... ilginiz için şimdiden teşekkürler...

siteniz katalog modunda olabilir.

adminProduct.php yi burdan paylaşın kontrol edip bilgi verebiliriz (admin/tabs)

Üst Alt