Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürün Yükleme problemi

magzaci

Yeni Üye
merhaba ürün yüklemede sürekli değişik hatalar veriyor kopyala yapıştırda yapmıyorum ürün isminde değişiklik yapıyorum bu hatalar yüzünden 1 saatte bir ürün ancak yükleniyor hatalardan bazıları

Alan linki_yeniden_yaz En azından zorunludur Türkçe (Turkish)
Alan indirim_yapılan Geçerli değildir.

bu konuda sorun yaşayan varmı acaba

Cvp: Ürün Yükleme problemi

Merhabalar,

Sitenzde Friendly URL ve Ürün için indirm ekediyseniz bu alanları doldurmanız ve doldururkende URL için Türkçe karakter ve bosluk kullanmamanız gereklidir. Diğer hataları da bildirirsenz ilgili açıklamayı yapabiliriz iyi günler

Cvp:Ürün Yükleme problemi

ürün yüklemelerinde bazen ürün ismini kabul etmiyor bazen alan link hatası veriyor daha sonra denememde aynı isimle kayıt yapıyor
Friendly URL kullanamıyorum benim hostta bu özellik olmadığı için pasif durumda
ürünleri yüklerken daha aktif bi çözüm varmı acaba
bu tür hataları nasıl gideririz mesala ürün isimlerini istediğimiz gibi yazabilsek
çünkü bazı ürün isimleri türkçe karakterler içeriyor farklı yazdığınızda müşteride güvensizlik uyandırır
yardımlarınız için teşekürler

Array
(
[0] => You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' at line 1
[1] => Array
(
)

)

ben de bu hatayı veriyor
Yardım Edebilcek arkadaslar varmı

pişman oldum bu scripti kullandıgıma bırakıcam ama cok emekı verdim tema için keşke başdan ürün eklerken deneseydim muhtemel hatalarını

stabil versiyon denedinizmi yoksa beta versiyonmu kullanıyorsunuz? probleminizi detaylı olarak anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız

1 Hata

Alan linki_yeniden_yaz En azından zorunludur Türkçe (Turkish)

BU HATAYI ÇÖZEN VARMI YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK TEŞEKKÜRLER BEN ÇÖÇZEMEDİM.. :blink:

McDaim@hotmail.de ekle

Çok Teşekkür Ederim Yardımların İçin Çok Sağolasın Abi... :)

Konunun nasıl çözüldüğünü yazabilrseniz diğer arkadaşlarda bu sorunu yaşayanlarda daha iyi çözüm bulabilirler

Arkadaş kendi hatası nedeni ile hata uyarısı almış. Ürün eklerken düzgün işlem yapınca sorun çözüldü. Ben diğer konularda (block vs. ekleme ve pozisyon değiştirme) hususunda yardımcı oldum

Üst Alt