Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ÜRÜNLER BÖLÜMÜNDEN ÜRÜN FİYATINI ve SEPETE EKLEYİ

kadircan

Yeni Üye
Merhabalar Ürünler bölümünden Ürün fiyatını ve sepete ekleyi kaldırarak ürün tanıtım sitesi haline getirmeyi amaçlıyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak varmı?

Cvp:ÜRÜNLER BÖLÜMÜNDEN ÜRÜN FİYATINI ve SEPETE EKLEYİ

sana yardım eden biri umarım çıkar.
bende aynı dertten muzdaribim.

senin teman product-list.tpl yi aç aşağıda kodu bul ve sil

Kod:
<a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$base_dir}cart.php?add&id_product={$product.id_product|intval}&token={$static_token}&phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836">{l s='Add to cart'}</a>

aynısı gibi product.tpl yi aç orada da aynı kodu bulup silebilirsiniz.

teşekkür ederim kardeş emeğine sağlık

Hocam fiyatları ve sepeti dahil her şeyi kaldırmak istiyorsan. Normal presta shop için hazır dosyası mevcut istersen yollayabilirim. örnek site: www.scriptsdownload.org

Merhaba Kardeş.

Evet Lütfen... çok ikrama geçer istiyprum çok işime yarayacak bir projeji bunun için askıya aldım bunun site yapmtırmaya da durumum müsait değildi

hangi dosyalarda ne gibi değişiklik yaptın onu da yazarsan çok daha iyi olur ileride çıkması muhtemel sorunlar için lazım olabilir

Abdulkadir TATAR

aktatar@gmail.com

"global.css" dosyanızda gerekli düzenlemeleri yapmak suretiyle
gerçekleştirebilirsiniz. Şöyle ki;
1- temanızın "global.css" dosyasını her ihtimale karşı yedekleyin.
2- "global css" dosyasını metin editöründe açarak "price"
kelimesini aratın.
3- bulunan price satırlarına (display: none; ) kodunu girin.
4- price kelimesini bulduğunuz satırlarda "display: block;" şeklinde
kodlar varsa, "block" kelimesini "none" kelimesiyle değiştirin.

bu işlemlerden sonra sayfalarınızda fiyatlat görülmeyecektir.

Arkadaşım forumda bununla ilgili bi modül var zaten onu kurup kullanabilirsin hiç uğraşmana gerek yok. : )

Ekteki dosyayı modules klasörüne at panelden modülü konfigure et :) İstediğini göster istemediğini gösterme.

Modülü paylaşan arkadaşa çok teşekkürler. Kolay gelsin. [file name=homefeatured.zip size=6726]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/homefeatured.zip[/file]

şu dosyayı formda paylaşabilirmisiniz hepimiz faydalanalım :)

Hertelden yazan:
Hocam fiyatları ve sepeti dahil her şeyi kaldırmak istiyorsan. Normal presta shop için hazır dosyası mevcut istersen yollayabilirim. örnek site: www.scriptsdownload.org

Kardeşim Merhaba;

Bu bahsettiğin modülden sadece görünen fiyatları gizlemek istiyorum geri kalanı olsun sipariş alabilelim yani, eğer mümkünse bundan bahset biraz, ama yinede sendeki bu doyayı banada yollarmısın.
elektronikci@hotmail.com

Dosyayı ekdeki linke tıklayarak indirebilirsiniz... Benim anlattığım yöntemle dediğiniz olayıda gerçekleştirebilirsiniz. fiyatları kaldırıp sepeti silmezsiniz

Üst Alt