Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ürünlere verilen kg değerleri ürünün yanında olsa?

kemter

Yeni Üye
s.a arkadaşlar. Ben kg değerleri üzerinden kargo indirimi ayarladım. Mesela 10 kg değeri verdiğim ürünün 10 sayısı ürünün yanında görünsün. Mesela 10puan/yıldız şeklinde yapmak istiyorum. Maksat müşteri ürünün değerini bilip sepete eklesin. ve toplam ağırlık(puan) dan kargo ücretsiz olsun.

kg değerinin görünmesini istediğim yerler..

1
11j6wbp.jpg

2
2u9ls0k.jpg

Cvp:Ürünlere verilen kg değerleri ürünün yanında olsa?

yok mu cevap verecek

göstermek istediğin değer kilo gibi var olan bir ağırlıkmı yoksa kendin bir ürüne puanmı girmek istiyorsun. Tam olarak neyi amaçladığını bilirsem daha iyi yardımcı olabilirim

s.a
hocam, hani ürünlere kg değeri veriyoruz ya. resimdeki çantaya ben atıyom 20 değerini verdim. yani 20 kg. ben bu değerin çantanın belli yerinde (resimde gördüğünüz gibi) görünmesini istiyorum. ben onu puan olarak müşteriye gösterceğim. Örneğin çanta 20 puan.

bu şekilde ücretsiz kargo olayını yapmaya çalışıyom da.

örneğin toplam 100 puan alışverişlerde kargo ücretsiz...

20 + 80 = 100 kargo beleş. ;) müşteri beleş ettirene kadar ürün ekleyecek yani...

sadece ürüne verdiğimiz kg değerini ürünün yanında nasıl göstettircez. kodunu bilmiyorum. yardımıcı olursanız sevinirim..

merhaba,

şu an elimdeki işlerin yoğunluğundan bakamıyorum ancak en kısa sürede işini ayarlamaya çalışacağım

teşekkürler

İlginize teşekkürler.

ve birşey daha. Sepete ürün eklerken fiyat nasıl katlanıyorsa. Puan da o şekilde artabilir mi.

ÖRNEK:

2xçanta(10p)
1xcüzdan(10p)

Kargo(30puan) ...TL
Toplam: .........TL

cevap bekliyorum. iyi çalışmalar

Sepet bloğuna bunu eklemek için bir şey diyemem ama önceki isteğiniz yapılabilir.

peki yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt