Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Üst menü ve Fiyatlar

yeprem

Yeni Üye
Merhabalar;
Ben prestashop u kurdum gerekli ayarlamalarınıda yaptım deneme yanılma yöntemi ile ama üst menü oluşturamıyorum(üst menüden kastım(ana sayfa-hakkımızda-iletişim-vs) )bunun yanı sıra ben site üzerinden satış yapmak istemiyorum fiyat birimini kaldırma gibi birşansımız varmı? bu konularda yardımcı olursanız sevinirim kullandığım prestashop 1.2.5 türkçe versiondur.

Cvp: Üst menü ve Fiyatlar

Fiyat ve sepeti kaldırabiliyorsun Ve Üst menüde yapılıyor. www.scriptsdownload.org mavi tema var bu sitede fiyatı ve sepeti kaldırmıştım zamanında ordan indir üst menüli temada mevcut indirebilirsin

Cvp:Üst menü ve Fiyatlar

Sanırım sorun var sitede download yapılamıyor mail geliyor ama htm sayfası olarak iniyor zip dosyasını alamıyoruz..

Üst konuyu oluşturmayı başardım ama fiyatları kaldıramıyorum bu konuda bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirmi acaba ayrıca 1.2.5 türkçe karakterleri desteklemiyor sanırım forumda araştırdım ve anlatılanları yaptım ama sonuç alamadım..

ne gibi türkçe karakter problemi var acaba?

Hakkımızda diye bir bölüm oluşturduğum zaman ı harfi kare olarak çıkıyor..

Birde şu fiyatları hala kaldılaramadım nereden tapıldığını bilen birisi yardımcı olursa sevinirim..

Üst Alt