Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Üye Giriş Sorunu

lntlee

Yeni Üye
Herkese Merhabalar,

Bu foruma yazdığım ilk sorunum, presta kurulumunda webmaster mail ve şifre bölümüne yazdığım bilgilerle siteye normal üye girişi yapılmıyor. Bu sebeple kendi sitemde deneme amaçlı işlem yapmak için benden üyeliğimi girmemi istiyor, yeni üyelik açıp giriş yaptığımda ise Saldırı Girişimi deyip ilgili sayfaya yönlendirmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Cvp:Üye Giriş Sorunu

dosyalarda sorun var gibi tekrar yükleme yaparsan problem kalmayacak gibi düşünüyorum. dosyaları tekrar at ve sıfırdan kurulum yap. burdan tekrar sonucu iletirsin.

teşekkürler.

Dosyaları tekrar yükledim ve kuruluma geçtim, fakat kurulumda PHP Global Kayıt Seçeneğin Kapalı (Önerilen) diye bir uyarı veriyo sorun bundan kaynaklanabilirmi? bunu nasıl düzeltebilirim.

Yok hayır o bu tip bir şeyi etkilemez. en başından beri bu saldırı girişimi hatasını Türkçe karakterden kaynaklanıyo gibiydi. her alanda bu problemden kaynaklanıyor gibiydi. hiç bir türkçe karakter kullanmadan hesap açarak tekrar deneyip sonucu burdan yazınız.

valla defalarca silip tekrar upload edip kurmaya çalıştım bu sefer kurulumun 3. aşamasında takılıp kalıyorum, ilngiç bi durum ben çözemedim bunu :(

Sitemizdeki online desteği kullanarak bize ulaşın..

Üst Alt