Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Üye Olurken İstedigi Bilgiler

tatar59

Yeni Üye
Merhaba Arkadaslar prestashopta siteye üye olunurken istedigi bilgiler fazlasıyla uzun ve müşteri kaçmasına neden oluyor. Siteme Üye olurken sadece kişisel bilgilerin doldurulmasını daha sonra müşteri isterse adres bilgilerini doldurmasını istiyorum. Adres olmadan sipariş veremicegini biliyorum. Ama ön kayıt şeklinde sadece mail adresi şifre adı ve soy adı olsun adres kısımlarını müşteri sipariş vermek isterse doldursun bunu nasıl yapabiliriz

Cvp: Üye Olurken İstedigi Bilgiler

En üstteki customer info ve bloackcart (sepet) modulünü kaldirirsin, bu surette sadece müsteri siparis verecekse yani eteep 1 den steep2 ye geciste yani siparisini kesinlestirecegi zaman üye sayfasi gelir

Yok anlamadınız o modulleri kaldırmak problem değil çözümde değil. Ben siteme birisi kayıt olurken istenilen bilgileri en aza indirmek istiyorum daha kolay üye olsunlar requiest kısımları olmasın kayıt olma formunda sadece üst kısım olsun.

Daha önce wMaster arkadasimiz üyelik zorunlulugu kodu vermisti. Forumda arastiriniz veya wMaster arkadasimizin yanit vermesini bekleyiniz

arastırdım ama bulamadım bekliyorum

Üst Alt