Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Üyelerin sitem üzerinden satış yapması

bymusa

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,

Ben web sitemden üyelerin ürün (Mesela fotoğraf) satabilecekleri bir site yapmam gerekiyor, presta için bu tarz bir modül varmı? Modül yoksa bu tarz bir eklenti yazılabilirmi?

Cvp:Üyelerin sitem üzerinden satış yapması

Güzel fikir ama varmı bende merak ettim ?

böyle bir modül varmı bilmiyorum ama modüle ihtiyacınız olmadığını biliyorum. yönetim panelinden yetkililerden sadece ürün ekleyip bu ürünlerin siparişini alabilecek yetkili oluşturabilirsin. üyelerde bu yetkilere sahip olur kendi ürünlerini eklerler ve siparişlerini alırlar.

ama prestashop pekte böyle işler için uygun değildir aslında. sonuçta kısıtlı da olsa yönetim paneline tanımadığın insanlar girmiş olacak.

Yetkilendirmeyi kendiniz veriyorsunuz. Yani tanimadiginiz kisinin ürün eklemesi sözkonusu degil. Söyleki; ürün eklemesine izin vereceginiz kisi önce sitenizde müsteri hesabi acacak daha sonra siz dilediginiz müsteriye yanlizca ürün ekleme yetkisi ile adminisrator yapiyorsunuz. Yetki verdiginiz kisi admin panele girdiginde sadece ürün ekleyebiliyor. Tam olarak beklentileri karsilamamak ile birlikte buda kullanilabilir bir secenek

mantıklı olmuş abi

Üst Alt