Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben web sitemden üyelerin ürün (Mesela fotoğraf) satabilecekleri bir site yapmam gerekiyor, presta için bu tarz bir modül varmı? Modül yoksa bu tarz bir eklenti yazılabilirmi?
böyle bir modül varmı bilmiyorum ama modüle ihtiyacınız olmadığını biliyorum. yönetim panelinden yetkililerden sadece ürün ekleyip bu ürünlerin siparişini alabilecek yetkili oluşturabilirsin. üyelerde bu yetkilere sahip olur kendi ürünlerini eklerler ve siparişlerini alırlar.
Yetkilendirmeyi kendiniz veriyorsunuz. Yani tanimadiginiz kisinin ürün eklemesi sözkonusu degil. Söyleki; ürün eklemesine izin vereceginiz kisi önce sitenizde müsteri hesabi acacak daha sonra siz dilediginiz müsteriye yanlizca ürün ekleme yetkisi ile adminisrator yapiyorsunuz. Yetki verdiginiz kisi admin panele girdiginde sadece ürün ekleyebiliyor. Tam olarak beklentileri karsilamamak ile birlikte buda kullanilabilir bir secenek