Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Üyeliksiz alışveriş

emreuzan

Yeni Üye
Arkadaşlar bazı presta ile yapılmış sitelerde görüyorum. üyeliksiz sipariş olayını yapmışlar. bu bir modülmüdür. yoksa arkadaşlar kendileri mi yazmışlar. eğer modülse nerden temin edebilirim. hayırlı çalışmalar diliyorum herkese.

Cvp: Üyeliksiz alışveriş

Aslında bu sistem banada lazım. Bazı sistemlerde var. Örneğin ziyaretci alışverişini yapıyor, ödeme aşamasında üye oluyor. Ancak hepten üyeliksiz olmaz. Çünkü müşterinin adresi, fatura bilgileri falan gerekli. Yazılım bilgisi olan arkadaşlar buna bir çözüm getirebilir.

McDaim Hocam;
Bazı presta ile yapılmış sitelerde bu modülü gördüm. Örnek vermek gerekirse bir gümüş sitesi vardı presta ile yapışmış örnek siteler içinde www.alyanschi.com adresinde bu özellik var. şimdi site sahibi arkadaşa forumdan yazdım. eğer modülü verirse buradan paylaşırım. Üyelik gerekli demişsiniz ancak üyelik olmadan gerekli bilgileri isteyebiliyoruz. gerekli bilgileri girdikten sonra da payment bölümüne yönlendiriliyor.
inşallah böyle bir modül vardır. çünkü insanlar üyelikle uğraşmıyorlar ancak ödeme kısmında gerekli bilgileri veriyorlar. Kolay gelsin Hayırlı çalışmalar.

Kardeş ben paylaştım zaten :) parasını ödeyerek almıştım, ne kadar etik bilemiyorum ama paylaştım. indirin :D

diğer mesajlarıma bakarsanız bulabilirsiniz.

ayrıca site sahipleri için bir duyurum olacak, dilerseniz aşağıdaki adresten sitenize ait indirim kuponlarını yayınlayabilirsiniz.

http://www.butunkuponlar.com/gonder/

sitenizin tanıtımına biraz daha katkıda bulunmuş olursunuz...

teşekkürler

Üst Alt