Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Üyelikte sorun

The_King

Yeni Üye
iyi aksamlararkadaslar benım sorum su olacak gecen gun bır kullanıcı uye oldu uye olurken ülkeden turkiyeyi secince asagıdakiilcelerden antalya cıkmadı bende kargo bolumunde antalyayı ekledım ama gıne uye bolumunde cıkmıyor iso olark kısıtalamları denedım gıne olmuyor acaba nasıl bır yontem bula bılırız buna

Cvp:Üyelikte sorun

bu sorun kımsenın basına gelmdımı acaba

cf6030da.png

Cevap verigin için tesekkurler ülkeolarak cıkıyor ama ilceolarak bazı ilceler cıkmıyoronu nasıl hallede bılırımsenın dedıklerını uyguladım amaolmuyor

tamam arkadaslar sorunu cozdum herkeze tesekkurler

Çözümü burada paylaşırsan diğer arkadaşlarda bu hatayı alırsa çözüm bulabilirler.

cozum sudur arkadasla rkargo bolumunde alt sekmede acılan ulkelere turkiye yazısı var ama aktıf durumda degıl bız onu aktıf durumu getıyoruz ama aktıf hale getırmeyenler turkıye yazısını sılsınlerde yada ismini degistirsinler Yeni ekle bolumune turkıyeyi yeniden yazsınlar sonra iller bolumune gelecez turkıyedeki illeri tek tek tıklayıp duzenlemeler yapılcak Ülke bolumune turkiyeyi ekleyın sonra kayıt edın bu kadar ama butun iller için aynısını yapacaksınız bu arada sıtenızde uye olurken bazı ıller yok dıkkat ederseniz

Üst Alt