Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Üyelikte Üzgünüz, girmiş olduğunuz adres.. hatas

ugokay

Yeni Üye
Üzgünüz, girmiş olduğunuz adres erişilebilir değil.

BU hatayı neden verir üyelik te ? türkiyeyi seçiyorum il olarak ama hep hata alıyorum ve buna rağmen kaydı gerçekleştiriyor

Cvp: Üyelikte Üzgünüz, girmiş olduğunuz adres.. hatas

Girilmis olan adres bilgileri sistemde mevcut olmadigindandir. Iller ve bölgeleri kontrol edin

Sayın üstadım;

Bizimde bir sıkıntımız var butarz. Siteye üye olmak isteyen kullanıcılarımızın bir çoğu bize şununla dönüyor; " Beyaz Bir Ekran ve HTTP 500 İç sunucu Hatası" üye olamıyoruz...

Bu neden olabilir acaba? Zahmet olmazsa bir yön verirseniz minnettar kalırım.
İyi geceler dileklerimle

Bu serverinizin yavasligindan kaynaklaniyordur. tarayici zaman asimina ugradigindan sayfa görüntülemiyor olabilir.
Yeni üye olurken sistem veritabanina baglanir, kullanici bilgilerini kaydeder ve tekrar sisteme geri döner ve üyeligin tamamlandigini gösteren sayfaya gecer. Serveriniz yavas olursa tarayici zaman asimina ugrar ve ic sunucu hatasi verir. Ancak bildigim kadari ile buna ragmen üyelik gerceklesmis olmasi gerek

ugokay isimli arkadaşın aldığı sorun gibi Bizdede böyle bir sorun var. Ekteki resimde görebileceksiniz.
Sayfa bulunamadı yada erişilebilir değil gibi bir hata veriyor. Ama üye yapıyor. Çıkmazdayız hocam. Sizin görüşleriniz, tecrübeleriniz... bunun kaynağı ne olabilir bilginiz varmı acaba?
[attachment=591]yelikhatas.jpg[/attachment]

linktende anlaşılabildiği gibi bu sayfaya yönlendiren sayfa " adress.php " yi silmiş ve get metoduyla göndereceği bu adrese göndereceği parametreyi index.php ye yönlendirmiş.. kök dosyaları sıfırdan aktarabilirseniz sorun düzelecektir. öncelikle order-*.php olaranları yükleyip deneyin.

Bu sorunu bende yaşadım Çözmek için çok uğraştım ama çok basitmiş Bilgisayarınızdaki çerezleri silince düzeliyor üye girişi yapabiliyorsunuz

Üst Alt