Bilgisayar Satıs ALım Donanım Yazılım Vs. Vs. :)
R root Yeni Üye Katılım 2 Ara 2010 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 5 Ara 2010 #1 Bilgisayar Satıs ALım Donanım Yazılım Vs. Vs.
M McDaim Yeni Üye Katılım 30 Tem 2010 Mesajlar 1,668 Tepkime puanı 0 Puanları 0 5 Ara 2010 #2 Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar Hayirli olsun
P palavi Yeni Üye Katılım 7 Ara 2010 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Ara 2010 #3 Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar sitende virüs var
M McDaim Yeni Üye Katılım 30 Tem 2010 Mesajlar 1,668 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Ara 2010 #4 Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar Hangi sitede?
P palavi Yeni Üye Katılım 7 Ara 2010 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Ara 2010 #5 Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar McDaim yazan: Hangi sitede? Genişletmek için tıkla ... bu ----> uzerbilgisayar.com
Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar McDaim yazan: Hangi sitede? Genişletmek için tıkla ... bu ----> uzerbilgisayar.com
A androjenex Yeni Üye Katılım 15 Eyl 2010 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 12 Ara 2010 #6 Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar Ewet sitede wirüswar Kaspersky antivirüs prog. kullanıyorum trojan bulaşmış yazıor açmıyor siteyi
Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar Ewet sitede wirüswar Kaspersky antivirüs prog. kullanıyorum trojan bulaşmış yazıor açmıyor siteyi
P palavi Yeni Üye Katılım 7 Ara 2010 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 12 Ara 2010 #7 Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar androjenex yazan: Ewet sitede wirüswar Kaspersky antivirüs prog. kullanıyorum trojan bulaşmış yazıor açmıyor siteyi Genişletmek için tıkla ... allahtan senin kasper yakalamış ben virüsü yedim şu an bilgisayarımın damarlarında :silly:
Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar androjenex yazan: Ewet sitede wirüswar Kaspersky antivirüs prog. kullanıyorum trojan bulaşmış yazıor açmıyor siteyi Genişletmek için tıkla ... allahtan senin kasper yakalamış ben virüsü yedim şu an bilgisayarımın damarlarında :silly: