Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim

tim07z

Yeni Üye
prestashop v1.1 için döviz kurlarını çeken bi modül yokmu arkadaşlar bununla bi ilgilenelim.teşekkürler

Cvp:v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim

dosyalarda Merkez bankasından otomatik güncelleyen bir modül var
gerçi bende çalışmadı ama sende belki işe yarar

Evet Evet Dosyalardaki Döviz Kurunu Yüklemiştim. ve Admin Panelindeki Modülleri Göstermiyor. Tekrar Eski Currency.php Yükledim. Problem haloldu.

yok arkadaşlar dosylardaki modülü biliyorum zaten o v1.0 için v1.1 de çalışmıo modüller kısmında gösteriyor ama yükle dediğim zaman sitede yayınlama yapmıyor. o yüzdende olmuyor ve çok lazım ve önemli kurmuş olduğum site için yaklaşık olarakta 7 aydır modüllerde aktif duruyor ama bi türlü yayınlatamadım yapamazmısınız v1.1 için döviz kurları modülü

Henuz v1.1 için TCMB güncelleme modülü yok. eski modül için zamanındaki site ile şu an ki TCMB sayfası farklı olduğu için kurları çekmemekte. Şu an içinde şu kadar zaman içinde hallolur diye bir şey diyemem ancak kurlar ekranından problemi biz halledene kadar gerçek kur oranlarını girebilirsiniz.

teşekkürler

http://www.presta-tr.com/forum.html?func=view&catid=33&id=1762

buradan ala bilirsin kardeşim

modülü atıyorum admin panelinden kuruyorum ama sayfada görünmüyor neden olabilir acaba? yardım edebilecek bir arkadaş varsa ltfen cevap verebilirmi.şimdiden teşekkür.

Ekteki dosyayı denermisiniz..

sonucu burdan yazınız

teşekkürler [file name=doviz.zip size=2000]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/doviz.zip[/file]

bu dosyalarıda denedim yine degişen bişiy yok.:S modül için ayrılan alan var gibi ama görünmüyor yinede:S

arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek kimse varmı.kaldırdım yeniden ekledim ama çalışmıyor.:S

arkadaşlar aynı sorun bendede var yardım lütfen

Üst Alt