Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

v1.3 Siparişin Kargo Aşamasında sorun ve siparişte tl yerine euro gözükmesi

dogalurunler

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba test için bir müşteri oluşturdum ve siparişin kargo aşamasında resimdeki uyarıyı alıyorum nasıl çözebiliriz. Birde müşteri siparişi önceden tamamlıyordu tamamladığında sipariş tl cinsinden değilde euro cinsinden gözüküyordu yardım plsEkli dosyayı görüntüle 5

Kargo firmasi olusturunuz, olusturmus oldugunuz kargo firmasinin ucretlendirmesini düzenleyiniz ve ülkelere tanittiniz.
Hata; kargo olusturulmamis veya olusturulada ülkelere tanitilmamis veya kiloya göre ücretlendirme yapilmamis. O nedenle test satisinda bu üc faktörde biri veya tamami ürün kargosuna yanimamaktadir

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 6
hocam dedikleriniz sanırım yaptım ama tam emin değilim sizde ricam eğer bu kargo ayarları olayını resımlı yada acıklayıcı bır sekılde yanıtlarsanız hem bana hemde bu sorunu yasayacak arkadaslara buyuk bır ıyılık yapmış olursunuz:)
şimdiden çok teşekkür ederim

Daha önce forumda detayli bir sekilde anlatilmisti. Lütfen forumda arastiriniz

kargolardan birini ücretsiz olarak yapın ve tüm kargo firmalarının ücretleri eklenmiş olsun yeterlidir

bu kargo olayının local de dosyaları hangisi acaba onları tekrardan silsemde yeniden uzerınde oynanmamıs doyaarı yuklesem locale sorunum cozulmezmı?

Dosyalar ile ilgisi yok şu an konu Sipariş aşamasında TL den EURO ya dönüyor şeklinde Sorun tam olarka bumu yoksa farklı bir sorunmu var. Farklı sorun varsa yeni konu açınız

sorunu çözdüm tam olarak ayar yaptım bır sıtede verılmıs bılgıler İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Son düzenleme:
Üst Alt