Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Veritabanı aktarımı nasıl yapılır?

e_s_a

Yeni Üye
Merhaba,

Prestashop 1.0 versiyonu kullanıyordum düne kadar. Dedim 1.1 yükleyeyim. Yükledim ama veritabanını aktardığım zaman site çalışmıyor. Ürünler anasayfada görünmüyor. Bu aktarımı nasıl gerçekleştirmem gerekiyor?. Şimdiden teşekkürler.

Cvp:Veritabanı aktarımı nasıl yapılır?

1 Gündür cevap gelmemiş..Hiç mi bilen yok arkadaşlar?

http://www.presta-tr.com/dokumanlar/11-pdf2.html

ilgili güncelleme dökümanını okuyunuz..

Sayın wMASTER o kadarını bizde biliyorduk. Ama olmuyor ordakiler. Yapıldığı zaman bana özel sayfasında ürün falan görünmüyor. şu an siteyi kurdum tamamen zaten..Phpmyadmin'den deniyorum yine olmuyor.

bana özel sayfası dediğiniz ana sayfadaki özel ürünler ise ürünleri eklerken sayfadaki kategori kutusundan ana kategoriyide işaretlemeniz gerekiyor. sayfanın linkini verirmisiniz yada ekran resmi..

hocam ben derdimi anlatamıyorum herhalde.. Tablo oluşturulamıyor ki..Seçmem lazım biliyorum..Ama seçtiğimde de birşey olmuyor..Neyse artık vazgeçtim zaten..200 tane ürünü tekrar yüklüyorum..

çok kötü bir olay yaa 200 ürünü elle yükleme.demekki uymuyor sürümlerin veri tabanları birbirine.ama sadece 1.0 ın 1.1 e uyumsuzluğu var. 1.1 ler arasında yok heralde.

1.0'lar arasıda yoktu.. Kaç tane sürüm değiştim ben..Neyse Sağlık olsun..Joomla'da böyle sorunlar yok..Yılların verdiği tecrübeyle herşeyi anında cevaplıyorlar..

Üst Alt