Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

versin 1.6 yeni sürüm kurum hatası

dtblocker

Yeni Üye
Arakdaşlar üç gündür 1.6 yüklemeye çalışıyorum ilk kurulumda herşey bitiyor admin panele ve ana sayfaya görüntüleme ekranı geliyor ana sayfaya git diyyorum sayfa görüntelenedi hata sı alıyorum. bunu hem cpanel üzerinde hemde plesk panel üzerinde denedim aynı bunun sebebi ne olabilir bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

not olarak eklemek gerekirse dosya yazma izni ekrarnında cpanel de msql pdo yüklenmesi gerektiği yazıyordu onuda whm den yükledim plesk de ise herhangi bir uyarı vermedi.

az önce yükledim. ilk olarak bir önceki sürümdeki sorunla karşılaştım. örnek ürünler için imaj oluşturulamadı gibi bir hata verdi. geri ileri yapınca yükledi fakat mağaza da admin panelde bembeyaz boş sayfa..

az önce yükledim. ilk olarak bir önceki sürümdeki sorunla karşılaştım. örnek ürünler için imaj oluşturulamadı gibi bir hata verdi. geri ileri yapınca yükledi fakat mağaza da admin panelde bembeyaz boş sayfa..

http://presta-tr.com/forum/genel-sorunlar-forum/13157-presta-1-6-yayinlandi.html#post14531

burdaki işlemi yapabilirsiniz.

Ayrıca şunuda belirteyim 1.6 henüz çok taze hatalarının giderilmesi bayağı zaman alacaktır. 1.5.6.2 yi gerçek ortamda kullanabilirsiniz.

teşekkür ederim bu sorunu çözdü. Ürün resmi eklerken sorun alırsam paylaşacağım

Google Chrome da beyaz sayfa Internet Explorer da ise sayfa görüntülenemedi hatası veriyor yeni sürümdeki demodaki özelliklere bakıldığında oldukca güzel

Arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkür ederim yakın zamanda düzeltilmiş sürümü dört gözle bekliyoruz iyi çalışmalar dilerim

slm Arkadaşlar prestashop_1.6.0.5 Türkce karakter hatası var nasıl düzeltirim türkce karekter kulllanamıyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız

nasıl bir hata alıyorsunuz ? sayfada türkçe karakterlermi gözükmüyor?

Üst Alt