Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

video ekleme sorunu

LooserJack

Yeni Üye
Upluad ekranından video ve resim eklerken izin sorunu veriyor , bunun için modülmü aktif etmek gerek ? resime bakabilirsiniz , yükleme iznini nereden veriyorsunuz ?
versiyon : 1.4.3

Cvp: video ekleme sorunu

McDaim abi nerdesin ya :) resim kısmı tamamdır , videoda hala ekleyemiyorum , embed olmucak yanlız direk yüklemek istiyorum.

hata esajından anlaşılabildiği gibi dosya tipinden kaynaklanan sorun var.. ve resiin seçilediğide aşikar

wMaster biraz daha detaylı alabilirmiyim? yani dosya tipi derken ben en az 5-6 uzantıyı denedim , flv , mp4 vs vs hepsinde aynısını yaptı. Resim olayını hallettim resim ekleyebiliyorum direk sadece sorunum videolarda , Ne yapmam gerek ? ben esktra bir modül kurmadım video için.

ama o ekranda dosyayı seçmemiş gibi gözüküyorsun.. dosya seç butonu ile MPG vb bir dosya seçip tamam deyip formu kapatman gerekli..

hayır wmaster o ekranda seçilmiş ve yüklendikten sonra hata vermiş durumu idi. presta sitesinden baktım zaten 120 euro video müdülü satiyolar.youtubeden ekledik mecbur ama bunun başka free yolu varmıdır?

Üst Alt