Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Watermark v0.1 Sorunu

tim07z

Yeni Üye
Meraba arkadaşlar

ben prestashop 1.1 versionunu kullanıyorum ve versiyonla beraber gelen bu "Watermark v0.1"
modülünün kendi bilgim ve araştırmam sonucunda siteye eklenen her resime filigram eklemesi olduğunu buldum. ama bu "Watermark v0.1" modülünü bi türlü çalıştıramadım.

bunun nasıl çalışacağı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

NOT: modüles / Watermark v0.1 / Konfigüre'den yapılması gerekenlerin hepsini yaptığım halde çalıştıramadım.
timkalogo222.jpg

Cvp:Watermark v0.1 Sorunu

verdiği hatayı yazmamışsın ama ben yinede belki atlamışsındır diye, resimde izah etmeye çalıştım.
Untitled_3_copy.jpg

herhangi bi hata vermio dediklerini aynen yaptığım halde yeni koyduğum resimlerin üzerine ekleme yapmıo

merhaba, ben zaten bu modülü kullanmıyorum, fakat sizin için bir deneme yaptım. Aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

Şayet bu yöntemi (modülü) kullanamazsanız. Resimlere otomatik olarak kendi logonuzu damgalayabileceğinzi bir program adı verebilirim.
Kolay gelsin.
2_5_thickbox.jpg

Bende denedim çalıştıramadım eski resimlerde çıkmaz diyo siz modulu kurduktan sonra yeni resim ekledinizmi. Ben ekledim ama dediğiniz gibi olmadı

problem ekranını bir resim ile paylaşırsanız daha rahat sonuçlandırabiliriz...

teşekkürler

arkaadşlar modülde yapılması gereken herşeyi doğru yapıyorum ama ne eski resimlere nede yeni eklediğim resimlere hiçbir şekilde filigram uygulamıo herhangi bi hatada vermio. modülü uyguladıktan sonra yeni resimde ekledim sürekli ekliyorum ama filigramı resimlerin üzerinde göstermio tek sorun bu

Sende bir sorun var bence ben kullaniyordum olmuyor dediginizde denedim ve oldu calisiyor yanii

hangi resim türünü ekliyorsun watermark icin?
jpg mi png mi?

watermak yapacagin resmi *.gif olarak kaydet ve sonra yükle. Calisir.

Arkadaşlar bu bendede çalışmadı.Hiçbir yerde hata yok ama olmuyor bitürlü.

denilenlerin hepsini yaptım filigram uygulamak istediğim resimlerin bütün formatlarını denedim (.jpg, .gif, .png) bi türlü çalışmadı bende.

Üst Alt