Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Web adresi artık mevcut değil hatası

ceyhunceyhun

Yeni Üye
s.a PrestaShop Türkce 1.4.0.17 Tam Sürüm kullanıyorum ayarlardan Meta-Taglar yazı girdim siteme ulaşamiyorum init.php dosyasını düzenledim şimdide sayfa geldi ama ortada Web adresi artık mevcut değil hatası yazmaya başladı başka sayfayada bağlanmıyor

Cvp: Web adresi artık mevcut değil hatası

.htaccess olusturdunuzmu?
1,4 versiyonu tam tanimiyorum ancak admin panel ayarlarda olustur veya yarat seklinde bir sekme olacak. Buradan .htaccess güncelleyerek deneyin

hocam teşekkürler meta tagı satırını boş bıraktım dediğin gibi .htaccess ve robots.txt dosyalarını güncelledim sorun düzeldi peki meta tag yazmanın başka yolu yokmu acaba

Daha öncede dedigim gibi 1.4 versiyonu pek tanimiyorum. 1.3 versiyona göre söylüyorum, Meta tag düzenlemesini admin panelden düzenleyebilirsiniz. Diger link, anahtar kelime vs. ürünleri düzenlerken ürün aciklamasi, anahtar kellimeler vs girdiginizde googlede bunlar gözükecektir. Her ürün eklediginizde veya ürün düzenlemesi yaptiginizda google sitemap güncellemeyi unutmayin. Ayrica googlede bir hesap acarak google panelde webmastertools sekmesinde her sitemap güncellediginizde google bot cagirdiginiz takdirde düzenlemeniz 3-5 gün icinde googlede indexlenmektedir

Üst Alt