Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Web sitenize Windows Live Messenger ekleyin

ghost1453

Yeni Üye
Bu sistemi web sitenizde canlı destek hattı olarakta kullanabilirsiniz araştırdım kodlamayı buldum sıteye kurdum ama admın olarak kısı ıle nasıl ıletısım kuracagımı bulamadım arastırarak deneyebılırsınız.

Windows Live Messenger penceresini web sitenize koyarak siteniz üzerinden ziyaretçilerinizle çok kolay bir şekilde mesajlaşabilirsiniz.
Masaüstünde messengerı açıp online olduğunuz anda bunu web siteniz üzerinden anında otomatik olarak gösterebilirsiniz. Ziyaretçilerin size ileti göndermesini sağlayabilirsiniz.

Windows Live Messenger'ın webde gösterme özelliği sayesinde başka web uygulamalarına ihtiyaç duymadan site içi iletişimi veya müşteri desteğini web siteniz üzerinden çok kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Messenger'ı site üzerinde aktif hale getirmek için yapmanız gereken işlemler çok basit. Web Adresi İçin Buraya Tıklayın adresine gidip var olan Windows Live hesabınızla giriş yapın. Açılan sayfadan "Web'deki herkesin iletişim durumumu görmesine ve bana ileti göndermesine izin ver" seçeneğini işaretleyin:
1-20101114.jpg

Ardından yine aynı sayfada sol menüden HTML Oluştur bağlantısına tıklayın. Açılan sayfa sitenizde hangi tip Windows Live Messenger denetimini göstermek istediğinizi seçin. İster pencere ister düğme isterseniz de ikon şeklinde durumunuzu gösterebilirsiniz:
2-20101114.jpg

Gerekli boyut ve tema seçeneklerini de belirledikten sonra sayfanıza yapıştıracağınız HTML kodu anında elde edebiliyorsunuz.

Cvp: Web sitenize Windows Live Messenger ekleyin

Verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler

rica ederım ama ben bunu kurdum sıteyede attım :) bunu nasıl yönetecegımı cözemedım admın olarak ben nasıl musterı ıle ıletısım kurcam dunden berı arastırıyorum bulamadım :)

müşterinizin kişi bilgilerin de telefonu varsa veya kayıtta zorunlu olan eposta adresinden ulaşabilirsiniz. Eğer bu modül ile ulaşmak istiyorsanız müşterinize ana sayfaya çıkan MSN penceresine müşteriniz yazdığı zaman size ulaşacaktır

msn resmı sayfasına gırıs yapıorum sayfama baktıgımda hala durumum offlıne gorunuyor. messanger programı ılemı gırıyorum yoksa msn resmı sayfasından mı konusma yapcam musterı ıle burasını tam anlıyamadım

yok ana sayfaya bir msn penceresi atanıyor tabi sizin msniniz aktifken o penceredeki bu alan ç.içi oluyor ve mesaj yazılabiliyor

Üst Alt