Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Webmaster'a

basak

Yeni Üye
Sevgili admin kardeşim..
ellerine sağlık güzel bir forum yapmışsın ..En azından burada kendinin ilgilendiğini görüyorum .. ayrıca 1.1v yi de güzel türkceleştirmişsin..
bir önerim olacak Satışda (on sale) bölümünü indirimde olarak düzenlemeni rica ediyorum çünkü on sale veya SALE indirim anlamına geliyor... göz den kaçmıştır.. emeğine saygı ve tebrikler... benim küçük bir sorunum var onu da cevaplarsan çok sevinirim.. bir önceki topicde toplu ürün ekleme ile ilgili sorum vardı..

kolay gelsin..

Cvp:Webmaster'a

"on sale" dediğin resimmi acaba yoksa bi yerdeki yazımıdır?. bunun bilgisini verirsen çok sevinirim. toplu ürün ekleme içinde video ders hazırlıyorum.

ON SALE BÖLÜMÜ TERCÜME LERDEN BİR KÜÇÜK ATLAMA OLMUŞ.. YANİ ON SALE SATIŞDA OLARAK TERCÜME EDİLMİŞ HALBUKİ SELL VE YA SELLİNG SATMAK ANLAMINA GELİRKEN SALE İNDİRİM ANLAMINA GELİYOR.. AMA BUNU HATA OLARAK ALGILAMA .. KÜÇÜK BİR GÖZDEN KAÇMA DİYELİM.. BEN KENDİMDE DİL DOSYASINDAN DEĞİŞTİRDİM FAKAT 1.1 TR İNDİRENLER İÇİN DEĞİŞİKLİK YAPABİLİRSİN.. SONUÇTA
ÜRÜN KAYDEDERKEN O SATIŞDA KUTUCUĞUNU İŞARETLEDİĞİN ZAMAN BİRAZ HATALI ÇIKIYORDU BENDE..
ORANIN ÇEVİRİSİ İNDİRİMDE OLMALI..

FOTOĞRAF EKLEME VİDEOSU HAZIRLIYORSUN .. UĞRAŞLARINDASN DOLAYI SENİ KUTLAR VE TEŞEKKÜR EDERİM ANCAK BEN BİRAZ ÖN BİLGİ ALIRSAM SEVİNİRİM ÇÜNKÜ BÜTÜN ÜRÜNLERİMİ EXCELLE HAZIRLADIM BİR FOTO İŞİ KALDI .. BUNUN BURADA TARİFİ ÇOK ZOR OLMASA GEREK SENİN GİBİ BAŞARILI BİR ADMİN İÇİN..

Övgüleriniz için teşekkürler. Türkçe çevirisini düzenleyip en kısa zamanda 1.1 türkçe yi de tekrar upload edeceğim. excellde ilgili kolon bulunuyor image URL şeklinde ilgili yere her ürün için resim linkini yazabilirsin. "http://www.siten.com/dizin/dizin/P_id_img_1.jpg" gibi

Üst Alt