Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

www.mekan71.com

ghost1453

Yeni Üye
www.mekan71.com Online Game Ürünleri Satışı Yapmak için Tasarladıgım bır site ama baya bir eksikliği var.

Cvp: www.mekan71.com

aslında pek bir eksiği yok.. ama çizgileri ve renkleri kendine göre düzenlersen ve header alanı için daha sade bir görüntü oluşturabilirsen bence iyi olur..

Cvp:www.mekan71.com

tskler hocam ama var bıraz eksıgım v1.3 ıcın slayt modulu yok ve head banner jpeg yerıne swf eklemek ıstıyorum onuda yapamadım ve home_page.jpeg resmının altındakı yazılarıda sılemedım canlı destek sıstemını kullanamıyorum yapı kredı akbank ödeme modulunu bulamadım menu sıstemını yatay hale getırmek ıstemedım onuda halledemedım css gıbı ve sayfanın en alt bölumundekı menulere bı kac sey eklemek ıstedım onuda yapamadım :) ınsallah cok sey yazmamıstır siz arkadasların yardımı ıle bu sıstemı tamamlamak ıstıyorum yardımcı olan arkadaslara sımdıden tesekkurler ettım :)

slayt modülünün 1.3 versiyonu olması gerekmiyor. Prestanın sürüm zorunluluğu yok modüllerle alakalı. Oyüzden her modülü bütün sürümlerde kullanabilirsiniz. modüller Ana sayfa editörü alanından da ana sayfadaki yazıları düzenleyebilirsin. en alttaki linkleri de blockvariouslinks içindeki tpl dosyasından düzenlersin.

domainle site içeriği çok uyumsuz

Üst Alt