Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında pek bir eksiği yok.. ama çizgileri ve renkleri kendine göre düzenlersen ve header alanı için daha sade bir görüntü oluşturabilirsen bence iyi olur..
tskler hocam ama var bıraz eksıgım v1.3 ıcın slayt modulu yok ve head banner jpeg yerıne swf eklemek ıstıyorum onuda yapamadım ve home_page.jpeg resmının altındakı yazılarıda sılemedım canlı destek sıstemını kullanamıyorum yapı kredı akbank ödeme modulunu bulamadım menu sıstemını yatay hale getırmek ıstemedım onuda halledemedım css gıbı ve sayfanın en alt bölumundekı menulere bı kac sey eklemek ıstedım onuda yapamadım ınsallah cok sey yazmamıstır siz arkadasların yardımı ıle bu sıstemı tamamlamak ıstıyorum yardımcı olan arkadaslara sımdıden tesekkurler ettım
slayt modülünün 1.3 versiyonu olması gerekmiyor. Prestanın sürüm zorunluluğu yok modüllerle alakalı. Oyüzden her modülü bütün sürümlerde kullanabilirsiniz. modüller Ana sayfa editörü alanından da ana sayfadaki yazıları düzenleyebilirsin. en alttaki linkleri de blockvariouslinks içindeki tpl dosyasından düzenlersin.