Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Xammp dan Windows 2008 taşımak

Adminabi16

Yeni Üye
Arkadaşlar

Ben localhost da kurduğum site çalışıyor xammp kurulu aynı pc de joomla da var başka pc den joomla ya web üzerinden ulaşıyorum ama presta ya ulaşmak istediğimde sanki localhost dan çağırıyormuş gibi yazdığım IP kayboluyor yerine localhost yazıp hataya düşüyor .Admin panelinde bakmadığım yer kalmadı.Bu ayarı nasıl yapıp bunu başka bir yerden de bağlanabilecek duruma getiririm.Başka bir server da windows 2008 web edition kurulu oraya kurdum localte soruzsuz ama dışarıdan ip ile geldiğimden direk localhost da arıyormuş gibi hataya düşüyor.

Şuan 1.4 versiyonu ile bunları deniyorum

Cvp: Xammp dan Windows 2008 taşımak

config / setting.inc.php dosyasındaki site adresini " localhost " kısmını silip IP adresini yazabilirsiniz bu seferde sanrım localden giremeyebilirsiniz bir deneyin duruma göre farklı bir çözüm üretmeye çalışalım

Onuda denedim ama sonuç değişmedi.Çünkü bahsi geçen ayar database path gösteren kısımdır.Sanırım 1.4 önceki versionda menüde yeri vardı gibi birde seo&url sekmesinde bir alan var orayıda değiştirdim fakat yine olmadı.İlginç bir durum

wamp ile denermisin wamp ile ben sorun yaşamadım

Merhaba

Benim local laptop da xampp yüklü aynı sorun onda da oluştur.Dışarıdan bu siteye laptopun ip girince direk localhost yönlendirmeye çalışıyor.

Tşk

1.4 de sorun var bence türkiye sitesindeki versiyonu indirdiğimde aynı ayarları yaptığımda siteye laptop dışından da erişilebiliyor.

Üst Alt