Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Yardım İstiyorum

zuzuprens

Yeni Üye
Arkadaşlar prestashop ta yeniyim. Şimdi bir proje çalışmamız var. (giyim çanta ayakkabı makyaj malzemesi satışı yapılacak) prestashop kullanmaya karar verdim v_1.1 kurulumu yaptım bir tema ekledim fakat hiç istediğim gibi olmadı. Gerek tema gerek düzenleme konularında bana yardımcı olabilecek yardımsever bir arkadaş arıyorum. Herkese hayırlı çalışmalar diliyorum.

Cvp: Yardım İstiyorum

Eğer ücretli yardım yaparım diyen arkadaşlar varsa google adwords kuponları verebilirim. Sonuç olarak açık kaynak kodlu bir yazılıma ücretli düzenleme yapmak bence pek etik değil işlerin burada paraya dökülmesi de pek hoş değil bence. Yardımı olacak arkadaşa eminim işine yarar adwords kuponları verebilirim.

S.a Kardeş Adwords Kuponu İçin Görüşebilirmiyiz.? Msn Adresim info@vefasizalem.net Kolay Gelsin.

Tavsiyem 1.3 versiyondur. biraz gerilere gidip forumda paylastigim theme_001 güzel bir tema. Bunu kullanabilirsiniz. 1.3 versiyon icin ideal.

Not: Forum icerigi kisisel olarak vatandaslara site kurmak, düzenlemek vs. degildir. Ancak siz ugrasirsiniz, kurarsiniz ve takildiginiz yerde aklimizin erdigince söyle yap deriz. Eger profesyonel destek almak isterseniz bunun bedelini ödemelisiniz ve bu gayet etik.
Not: Ben bedel ile hic bir hizmette bulunmuyorum. Yanlis anlasilma olmasin..

Üst Alt