Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Yardım!!

McDaim

Yeni Üye
Bide bana yardım yapılsa!! adresim.com gidildiğinde ana sayfada yani adresim.com/index.php den adresim.com/category.php ye geçiyor (sanki yönlendirilmiş gibi) ve Toplam 1 hata bulunmaktadır. :

Kategori ID girilmedi
bu şekilde hata veriyor.. Problem ne olabilirki?

Admin bey..Bu hususta çözüm için bir fikrin varmı?

şöyle bir deneme yaptım. .htaccess dosyasındaki kayıtları sildim ve yeniden ürettim. problemin devam ettiğini gördüm. explorerden cookies'i boşalttım ve düzeldi. sanırım prestada cookies problemi var. sorunu çözmek için googlede arama yaptım ve bisürü aynı problemi yaşayan site gördüm.
Eğer www.nepasun.com siteye herhangi bir arkadaş girerde aynı problemi görürse sitemde bildirirse memnun olurum.
Not: Reklam amaçlı değil. Belki başka arkadaşlarında başına gelebilir.
www.nepasun.com

Sanırım problemi çözdüm. Problem (friendly urls) seçeneğnden meydana geliyor. admin panelden friendly urls seçeneğinde evet-hayır şeklinde bir değişikliğe gidildiğinde meydana geliyor. ancak henüz .htaccess ile ilişkisini çözemedim.

Cvp: Re:Yardım!!

YAdım şeklinde başlık koymuşsunuz bu şekilde yardım alamzsınız
insanlar buna tepki verir.
Başlığınızda açıklayıcı kelimeler seçerseniz hem sizin hemde tecrübeli üyelerin işi daha kolay olur.

saygılarımla...

Cvp:Yardım!!

Uyarin icin tesekkürler. Sorun cok alakasiz bir nedenden kaynaklaniyormus. Googlenin bir kodundanmis. Yani kendi hatam

Üst Alt