Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

yardım

Adakçı

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar, 31 Dakika önce Karma: 0
Hazırlamış olduğum bir sitem var fakat www.standpazari.com orta kısımda alış veriş arabası olan yere destek telefon bilgileri eklemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

Cvp:yardım

Admin panel+moduller+homepage-editör kısmından görünen resmi değiştirebilir, tanıtım açıklaması yazabilirsiniz.
Kolay gelsin

çok teşekkür ederim söylemiş olduğunuz bölüme girdim fakat ordaki arabayı silemiyorum
resim seç yapıyorum resmi seçtikten sonra güncelle diyorum yine dğişmiyor.
arabanını yerine ürünlerimizle ilgili bilgi için bizi arayın diye tel eklicem olmuyor

modules+editorial klasörünün yazma iznini kontrol edin. Manuel olarak modules/editorial klasörüne dilediğiniz bir resmi homepage_logo.jpg adı ile ftp ile upload edin. Upload esnasında ftp programınıda access danied uyarısı verip vermediğini kontrol edin. Eğer homepage_logo.jpg resmi uploadda sorun yoksa modules/editorial klasörünün yazma izinini tekrar gözden geçirip daha sonra adminpanel/homepage editör modulinden rahatlıkla istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. kullanacağınız resmin orjinal homepage_logo resminden çok fazla büyük olmamasına dikkat edin

Bilgiler için teşekkür ederim. Bir sorunum daha var kargo kilo hesaplaması yapamıyorum

5tl yazıyorsam 30 kg mada 5 kg mada 10 ürüne de 5tl kargo üçreti ekliyor nasıl düzenleme yapabilirim

ürünlerini girerken ürününün ağırlığınıda belirtiyormusun?

Üst Alt