Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

yardımlarınızı bekliyorum

gilter74

Yeni Üye
merhabalar,
plesk paneldeki siteyi yedeğini aldıktan sonra cpanel atabilirmymz ve yedeği burada çalıştırabilrmyz veya plesk panelde olan siteyi aynı oldugu gibi hiç bir değişkil olmadan cpanele nasıl taşırız veya yolu var mıdır teşekkürler

Cvp: yardımlarınızı bekliyorum

Atabilirsin fakat burada önemli olan. Databaseyi SLQ yü Eksiksiz alman. Tüm FTP Backup alıp daha sonra Cpanele kurabilirsin.

Cvp:yardımlarınızı bekliyorum

nasıl yapılacak bilgim fazla yok anlatabilrmisniz yardımcı olursanzı memnun olurmsql tedek almak nedir ve ftp den nasıl yapılacak

merhabalar öncelikde dosyaları yedekleyiniz. public_html içeriğini komple kopyalayın - indirin. phpmyadmin (plesk panel içinde) e girin ve ilgil veritabanınızın içine girin dışarı çıkart / export seçeneğini seçin ve sql olarak seçip dosya olarak işaretledikten sorna en altta git e basın. bu şekide hem dosyaları hemde veritabanını yedeklemiş olacaksınız cPanelde de aynı şekilde upload edin ve yine phpmyadminden import seçip bu dosyayı verin yada notepad ile açıp sorgu penceresinden içine yapıştırıp çalıştırabilrsinz. Yapamadığınız birşey olursa buradan yaznız iyi günler

teşekkür ederim deneyceğim gelişmelrden haberdar ederim

Üst Alt