Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

yedekleme

orhon48

Yeni Üye
ben olası bir sıkıntı halinde hale hazırlki sitemin kaybolmaması ve bütün ürünlreri yeniden girmemek için bir yedekleme önerisi istiyorum... nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
birde full yedekleme nasıl yapılıyor bunuda bilmiyorum... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Cvp: yedekleme

admin panelden veri tabanini yedekleyin, bu yedeklediginiz ftpnizde bulunacaktir. admin/backup klasöründe, gerekirse bu dosyayi ftpden download edip pcnize indirip yedekleyin, ayrica ftpden komple sitenizi pcnize indirin. bu sekilde siteniz yedeginizde hazir olacaktir.

admin panelden yedekleyeyimde dil ne ingilizce ne tam Türkçe yedekleme yapmak için seçeceğim şeyin ne olduğunu bilmiyorum... :( biraz detay verirseniz çok sevinirim... çok teşekkür ederim

Veri tabanini yedekliceksiniz. DB backup. Ancak sitenizi henüz düzenlemediyseniz yedeklemenize gerek yok. Sitenizi düzenledikten sonra yedeklersiniz

Evet ahmet abi Prestada da var yedekleme ama en sağlam yedekleme sunucunun yedeklemesidir. en iyisi hosting panelinden yedek almak tabi kronik olarak

Üst Alt