Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

yeni eklenen sayfayı diğer sayfalar gibi göstermek

psatha

Yeni Üye
arkadaşlar kolay gelsin.form editörleri ile yeni bir form sayfası yaptım bunu sisteme aktardım.linklerini de verdim fakat oluşturduğum bu sayfanın da mevcut diğer sayfalar gibi sağında ve solunda kolonları nasıl gösterebilirim. çünkü yeni sayfada geriye dönecek veya sayfalar arasında dolaşacak herhangi bir link yok.bana bu konuda yardımcı olacak olursa gerçekten çok müteşekkir kalacağım.
saygılarımla

Cvp:yeni eklenen sayfayı diğer sayfalar gibi göstermek

Tema dosyalarını biraz karıştırmanız gerekecek, prestashop'un yapısında kanca sistemi var, kanca sistemi admin panelinden ayarları tetikler. Durağan bir yapı dilinde yazılmamış ve kancalar kullanılmıştır. Haliyle tema dosyalarınızın içerisindeki .tpl dosyalarına biraz bakın ve anlayacaksınız ki kancaların olduğu yerlerde o bölümleri basıyordur. Yani atıyorum sitenizin üst kısımı için header kancasını, alt kısım için footer kancasını kullanacaksınız.

Parçaları birleştirmek için size yardımcı olacak ipuçları, yani bahsettiğim kancalardan bazıları:

{$HOOK_HEADER} (sitenin üst kısmı)
{$HOOK_LEFT_COLUMN} (sitenin sağ sütunu)

bu kancalarla düzeni dediğim gibi tema dosyalarını gezdikçe anlayacaksınız. Daha önce ekstra bir sayfa açma gereği hissetmediğim için tam olarak bilmiyorum ama yapan elbetteki paylaşacaktır. Olmadı, müsait olduğum zaman yeni sayfaya site nasıl adapte edilir anlatırım.

herşey için teşekkür ediyorum.dediğin gibi kancaları inceledim ama pek cesaret edemedim açıkçası.
inşallah yaparsın ve olur
haberlerini bekleyeceğim.

Merhaba,

Postları inceledim ve tam olarak neyi istediğinizi anlamamakla birlikte, yeni oluşturmak istediğiniz sayfayı admin panel / araçlar / CMS kısmından ekleyebilirsiniz. sitenizdede istediğiniz yerden oluşturdunğunuz yazının linkini vererek ziyaretçileriizin incelemsini sağlayabilirsiniz.

umarım doğru anlamış ve yardımcı olabilmişimdir.

teşekkürler

Üst Alt