Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Yeni şehir eklenmiyor!

systemdown

Yeni Üye
Selamlar,
Kargo sekmesinden yeni bir şehir ekliyorum. Fakat dropdown da göstermiyor. Diğer şehirlere baktım tamamen aynı ayarlar. Fakat görünmüyor. Test için "ERZURUM" u sonuna bir M ekleyerek güncelledim şimdi Erzurumda listede görünmüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Cvp: Yeni şehir eklenmiyor!

Yanlızca kargoya şehir eklemek yeterli olmaz. Ülke olarak Türkiye'ye bölgelerde eklemeniz gerekmektedir.
Örneğin; Bölge sekmesinden gelen pencereye en üstteki çubuğa Erzurum, iso kodu olarak ERZ ülke Türkiye, kargo bölgesinide seçtikten sonra aktif seçeneğini seçerek kaydediniz.
Posta ücretlendirme için farklı bir fiyat belirlemek için öncelikle kargo bölgesi örneğin Doğu şeklinde kargo bölgesi belirlemeniz gerekmektedir.
Tabiki bu işlemler biraz karmaşıktır. Yeterli bilginiz yok ise uzmanlarından yardım isteyiniz

Cevabınız için teşekkürler. Problemi phpadmin ile db ye bağlanarak çözüm. Eklediğim yada güncellediğim şehirler Türkiye kodu ile eklenmiyormuş. Admin panelde iller > yeni ekle' de ülke seçeneğinde sadece ADB ve Kanada görünüyor çünkü. Burada Türkiye nasıl listelenecek onu çözemedim.

Dafault olarak abd vs. daha önceden eklenmiştir. Siz yeni bölgeyi türkiye için ekleyeceksiniz

Üst Alt