Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

YENİ ÜYE - KULLANICI Oluşturulamıyor.

Nostrakabus

Yeni Üye
Arkadaşlar, Localhosta Kurduğum bu script güzel çalışmakta sorun yok ama en büyük sorun az önce karşılaştım ben bu konulardan anlayn birisi olarak beni bile şaşırttı. Sorun scripttemi bendemi anlam veremdim.

Yeni bir kullanıcı hesabı açmak istedim ama gördüğünüz gibi bir mesajla karşılaşıyorum oysa buradaki ÜNVAN ile alakalı hibir olgu yok, yani her türlü denedim kısasını, uzununu hiç ünvan bile kulanmadım ama her seferinde aynı sonucu alıyorum.

Acaba bu durum Scriptin demo felan olamsında mı müteşekkil.? Demo sürüm değilse bu hata neden kaynaklanır.? Her hangi bir modulü mü açıp kapatmak gerekir. yardımcı olursanzı sevinirim.

Teşekürler
Y.Duru
hata-20100925.jpg

Cvp: YENİ ÜYE - KULLANICI Oluşturulamıyor.

authentication.php ve tema klasöründeki authenticateion.tpl dosyalarını orjinalden yükleyemerek tekrar deneyin.

Cvp: YENİ ÜYE - KULLANICI Oluşturulamıyor.

Teşekkür ediyorum sorun anlaşılmıştır. Arkadaşlara burdan böyle bir sorunla karşılaşılırsa akılarında bulunmasını ricaediyorum sakın benim yaptığım gibi eski sürümün üzerine yeni sürümleri Update etmesinler sonra bu sorun ile karşılaşırlar.
Evet ! sorun aynı sizin dediğinzi gibi , dosyaları yeniden atınca düzeldi. demkki eski sürüm ile yeni sürüm arasında bir uyumsuzluk var . Yeni güncellemeye tutup verdiğiniz dosyaalrı yine eski dosyalar ile takas edince sorun çözüldü. Tekrar teşekürler

Üst Alt