Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Yerelleştirme bölümünden en altta en ve tr yazan bölm vardı değiştirdim sitem gitti

reusta

Yeni Üye
Yerelleştirme bölümünden en altta geliş bölümünde en ve tr yazan bölüm vardı değiştirdim sitem gitti.Ne siteye nede admin panele giriş yapamıyorum artık nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olabilecek var mı ?

Yerelleştirme bölümünden en altta geliş bölümünde en ve tr yazan bölüm vardı değiştirdim sitem gitti.Ne siteye nede admin panele giriş yapamıyorum artık nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olabilecek var mı ?

kod dosyalarında türkçe karakter kullanmamanız gerekldir. eklediğiniz kod kısmını iletirseniz inceleyebilirim

kod dosyalarında türkçe karakter kullanmamanız gerekldir. eklediğiniz kod kısmını iletirseniz inceleyebilirim

Kod eklemedim sistemden yaptım admin panelden en yazıyordu tr yaptım

aynı kısmı en yapabiliyormusunuz tekrar ? sonra ordaki dili değiştirmeden yeni bir dil ekleyerek ilerlemeyi deneyelim

Üst Alt