Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Yönetici panelinden kdv li ayari ve hizli görünümde fiyat farki

arttek

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ben yönetici ayarlarından bakındım ama bir türlü bulamadım. Kdv siz fiyatı gösteriyor sepete ekleyince kdv de ekleniyor. Direk kdv li göstermek için ne yapmalıyım. Kdv siz yaptığımdada sepete ekle dediğimdede ilk etapta toplam(kdv hariç) diyor.

İkincisi ise hızlı görünüme geldiğimde üstte farklı fiyat gözüküyor. Kombinasyonlardan bi ara ayarladım fakat sonra yine olmadı. Başına gelmiş sorunu çözmüş yardımcı olabilecek biri varmı acaba

Müşteri - Gruplar kısmında bulunan müşteri gruplarını düzenleyerek, fiyat göster ve KDV dahil veya hariç olarak ayarlama yapabilirsin.

Teşekkür ederim Söylediğin gibi yaptım ve o sorun çözüldü. Peki hızlı görünüme geldiğimde üstte çıkan o alakasız fiyatı nasıl yok edebilirim.

Aslında o alakasız fiyatta değişmesi lazım. Çerezleri boşalt yeniden yükle yada başka bir lokasyonda kontrol et. Bende datadan veri güncellemesi yaptığımda her yerde aynı olması gereken fiyatlar belli bir süre sonra düzeldi.

Admin Panel > Ayarlar > Ürünler kısmındaki KDV göster seçeneğini denedinizmi acaba?

merhba arkadaşlar urun fiyatlarını nasıl gizleyebilirim uyelikle beraber görunmesini istiyoırum yardım lutfen

Admin panel > Müşteriler > Müşteri grupları kısmından GUEST için tanımlama yapabilirsiniz.

Üst Alt