Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Zararlı iframe kodları ve admin modülleri

m.aydin

Yeni Üye
Selam ,

yaklaşık 3 aydır kullandığım prestashop portalıma bir süre önce zararlı iframe kodları bulaştı. 3-4 gündür bu kodları temizlemekle uğraşıyorum. Tüm indexlere bulaşan kodları temizledim. Ancak şimdi de şöyle bir problem oluştu; admin panelimdeki modüller sayfası görünmüyor. Daha önce "HATA ve BUGLAR" kategorisi altındaki benzer konuyu inceleyerek tarif edilen şekilde düzenlemeleri kontrol ettim ancak herhangi bir sonuç alamadım. Tüm yollar ve yazımlar doğru durumda. Modüllere müdahale etmem gerekiyor ve hiçbir modülü sayfada göremiyorum. Bu sorunu düzeltebilmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini araştırmama rağmen bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bir de iframe kodları ile ilgili olarak, bu problem presta kaynaklı mıdır, sunucu kaynaklı mıdır yoksa bilgisayarlarımız ile mi alakalıdır çözemedim. Daha önce bu sorun ile karşılaşmış arkadaşlar var ise sorunu nasıl çözdüklerini paylaşırlarsa veya izleyeceğim bir yol bilen varsa önerirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Cvp:Zararlı iframe kodları ve admin modülleri

modüllerden biri yada birkaçında hata olabilir modülde script hatası oldugu zaman yada herhangi bir çakışma olduğunda modüller görünmemezlik yapabiliyor mevcut modüllerinin yedeğini aldıktan sonra modülleri tek tek modules klasörüne ekle hata veren modül dosyası bu şekilde ortaya çıkacaktır. istersen bu işlemi localhostta yap daha kolay olacaktır.

Üst Alt