Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ziyaretçilere fiyatı kapatmak istiyorum

wild

Yeni Üye
İyi akşamlar gelen ziyaretçilere fiyatları kapatmak istiyorum. Üye girişi yapıldığında fiyatların görülmesini istiyorum. Bunu ne şekilde yapabilirz?

Bi yolu var fakat çok uzun ve uğraşlı her kategoriden ve üründen 2 şer tane açarak birine fiyat girip birine girmeyip kategori izinlerini sınırlıyabilirim. Farklı bir çözüm ?

Cvp: Ziyaretçilere fiyatı kapatmak istiyorum

Tasarım dosyalarında istediğin kısımlarına başına ve sonuna

Kod:
{if $is_logged}
TPL DEKI FIYAT SATIRINIZ
{/if}

şeklinde yaparsanız olacaktır

cevap için teşekkürler fakat anlıyamadım ? nasıl yapıcam

tema klasöründen TPL dosyalarından nerde düzenleme yapıcaksan o dosyayı notepad ile aç sonra istediğin kımın başına ve sonuna alttaki işlemi yap

Ama bu uygulama Prestashopta zaten var. Ürünün fiyatinin sadece online ziyaretcilere görünmesi saglanabliyor. Ekte resimdede görülecegi üzere istemnilen ürünün fiyat gösterimi kisitlanabiliyor.Sanirim gözden kacmis

5000 ürün varsa ve ürün eklerken onu işaretlemek bazen işgence olabiliyor unutulabiliyor

:) Dogru haklisin. Bazi ürünler acik fiyat bazi ürünler erisim kisitlamali olmasi gerektiginde ideal. Ancak tümden kistlama icin senin verdigin kod örnegi tabiki ideal. Kökten cözüm misali

Cevabınız için teşekkürler fakat dediğiniz değişikliği yaptım ürünü eklerken hala fiyat görünüyor sorun nerden kaynaklanıyordur sizce ?

tools/smarty_v2/compile kalsöründen cache cerezlerini bosaltip tekrar bakin. Yaptiginiz degisiklik sayfaniza yansimiyor olabilir

dediğinizi uyguladım en alttaki seçenği işaretlediğimde hiç bir şekilde fiyat çıkmıyor üye girişi yapsam bile bu işte bi terslik var

Üst Alt