4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: public_html ?

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    47
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart public_html ?

    Ben host aldım.100 mb linuxlu. public_html nin içine atmamı söyledi host sahibi.ama prestayı localde kurarken illa bir klasöre kuruluyor.ben publicin içine direkmi atayım dosyaların tamamını?ve admin kısmından dosya yolunu /public_html/ diyemi göstereyim?
    None

  2. #2
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    43
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:public_html ?

    Localhosttaki kurulumu mu atacaksın public_html'ye?.. Yeni kurulum yap bence veritabanını yükle sadece..Evet Public_html dizinine kurmalısın..

  3. #3
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    47
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:public_html ?

    evet localdekileri atacamda.şöyle bir sorun var.ozaman kurdugum ve editlediğim bazı modülleri yeniden orda düzenlemem veya eklemem gerek.sadece dosyaları oraya atsam. ve atmadan once yolu /public_html/ diye kaydedip sayfaları direk içine yollasam hosta olmuyormu? tabi aynı işlemleri db içinde geçerli.zaten localde db benim şifresiz.hostta db oluşturmalıyım önce şifreli.db yi de zaten günlük evde yedekliyordum sql diye.oluştururkende onu gosteririm ordan yukler db yi.tekrar niye kurayımki.Benim sormak istediğim klasor yolları bir bakıma aslında.prestanın içindeki dosyalar ne var ne yok hepsini hosttaki public_html nin içine atayım diyorum.çünkü aldıgım domain name hosta yonlenmiş durumda.yanı dolayısıyla com uzantılı adres index.php yi ararken publicin içinde arıyormuşhostçu nun söylediği bir şey bu.
    None

  4. #4
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    43
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:public_html ?

    Hostcu doğru söylemiş..veritabanı aktarımı falan baş ağırtıcı bir iş.. ama illede local'de kurduğun siteyi kullnmak istiyorsa direk public_html'ye yolla tüm dosyaları..bir veritabanı oluştur localdeki verileri buna yükle..setting.inc.php dosyasından da veritabanına yönlendir..Hepsi bu..

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0