Merhabalar,

4 - 5 senedir web dünyasında birfiil PHP ve Linux ile haşır neşir oldum. Bu ilk günde olduğu gibi hiç bir zaman bir hobi olarak görmedim. Ve kendimi bu konularda tamamen geliştirmeye verdim.

Bu süre zarfında pek çok badire atlattım. Tabi yaşadığım herşey birer tecrübe oldu. Sonuç olarak yaşadığım bu sorunlardan sonra tezgahın diğer tarafına geçmeye karar verdim. Tüm ihtiyaçlara karşılık verecek bir şirket kurdum. Bunuda burdan sizlerle paylaşmak istedim. Şirket ismi olarak ta zamanında yaşadığım veri kayıpları ve güvenlik problemlerinin sonunda şu isimde karar kıldım:



Kale Hosting İnternet Hizmetleri

Yaşadıklarımın çerçevesinde yedekleme ve güvenliği en ön sırada tutmakla birlikte hızın ve performansıda yine kullandığım kaliteli altyapı ile pekiştirerek sunmayı hedefleyen misyonumla sizlere hizmet vermekten gurur duyarım.

Resmi şirket açılışı 2012 Şubattır.

Altta Gerekli tüm şirket bilgileri mevcuttur. Sitemiz uzun bir zamandır altyapısını beklemektedir. Malesef Vizra yazılımının yeni versiyonunu beklediğimizden ötürü o tarihten bu yana sitemizi aktif edemedik.