Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

3gen kullanıcısının son içeriği

1. 3

google index harici ürün sayfalarımıda tanısın ist

Cvp:google index harici ürün sayfalarımıda tanısın ist hangi sayfaya koyucaz hocam..
  2. 3

sanal pos

Cvp:sanal pos arkadaşlar ben sitede satılan sanalpos yazılımından aldım ve şuan kullanmaktayım bankadan sanal pos almak için çok da zorlanmadım garantiden 2 haftada verdiler sorunsuz kullanmaktayım ayrıca aldıktan sonrada arkadaşlar çok yardımcı oldular..
  3. 3

konu silinmiştir admin bu konuyu silebilirsin

Cvp:v1.1 İkii Adet Tema teşekkürler devamını bekliyoruzz..
  4. 3

Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü

Cvp:Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü Bu modüle taksik seceneğini nasıl ekleriz arkadaşlar bilen birisi yadımcı olabilir mi ??
  5. 3

Yapı Kredi Posnet Modülsüz direkt kullanım.

Cvp:Yapı Kredi Posnet Modülsüz direkt kullanım. Prestashop da bu nasıl kullanılıyor ben açtım ama bişey anlamadım ..
  6. 3

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava.BUYRUN PDF anlatımı inceledim gayet güzel açıklayıcı..hazır elin değmişken garantiyide yapsan ne güzel olur.
  7. 3

SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR

Cvp:SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR darkman yazan: SSL ne gibi sorun yaşadın arkadaşım birde hangi sertifikayı aldın ? garanti pos onayı alırsan buradan bilgilendirirsen sevinirim.kolaygelsin.
  8. 3

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava Süper sabırsızlıkla bekliyoruz.kolay gelsin
Üst Alt