Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

7esittir1 kullanıcısının son içeriği

1. 7

admin ürünler sayfası kod düzenleme

admin de katalog/ürünler sayfasının kodlarında değişiklik/ekleme yapmak istiyorum örneğim görüntü ile ürün adı arasına farklı bir imaj daha ekleyeceğim . Ancak sayfa kodlarının bulunduğu tpl dosyasını bulamadım. ilgili sayfa kodlarını hangi klasör ve sayfa dan bulabilirim ? yardımcı...
  2. 7

Müşteri kayıt siret ve ape hata

gerek kalmadı b2b yi iptal ettim sadece tc kimlik ekledim foruma böylece isteüim oldu. Teşekür ederim
  3. 7

Ürün seçenekleri dosya yükleme formatları değiştirme

rar dosyası yüklüyorum 1 adet hata var İmaj formatı tanınmadı, izin verilen formatlar: *.gif, *.jpg, *.png hatası veriyor. belki hata verdiği halde yükleme yapmış olasılığına karşı kontrol ediyorum dosyanın yüklenmemiş olduğunu görüyorum. yani yükleme yapmıyor. sadece jpg, png, ve gif...
  4. 7

malasef hata mesajı vermeye devam ediyor
  5. 7

benim bahsetiğim customization bölümünde dosya ekleme ve tek ekleme alanı ekleniyor müşteri ürün sayfasında ürünü sepete eklemeden önce dosya yükleyip kaydet diyor ve sepete ekleme işlemini yapıyor işte burada ekleyebileceği dosya formatları jpg. gif ve png müşterinin rar dosyası ekleyebilmesini...
  6. 7

benim bahsetiğim customization bölümünde dosya ekleme ve tek ekleme alanı ekleniyor müşteri ürün sayfasında ürünü sepete eklemeden önce dosya yükleyip kaydet diyor ve sepete ekleme işlemini yapıyor işte burada ekleyebileceği dosya formatları jpg. gif ve png müşterinin rar dosyası ekleyebilmesini...
  7. 7

prestashop 1.6.0.6 sürümünü yükledim ürün seçenekleri bölümüne dosya ve metin alanı ekledim dosya ekleme bölümünde Kullanılabilir dosya formatları: GIF, JPG, PNG GIF, JPG, PNG uzantıları yerine veya yanısıra rar dosyası yüklenebilir yapabilirmiyiz şimdiden yardımlarınız için teşekürler
Üst Alt